Lalele Canasta (Tulips Canasta)

1,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000808
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Canasta (Tulips 'Canasta') sunt flori remarcabile, cunoscute pentru culorile lor vibrante și modelele distincte. Aceste lalele prezintă o combinație frumoasă de culori și un aspect plin de viață. Lalelele Canasta sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii spre mari. Petalele lor au o bază albă sau crem și sunt decorate cu flăcări de culoare roșie, portocalie sau galbenă. Această combinație de culori creează un aspect vibrant și atrăgător. De asemenea, aceste lalele pot prezenta modele interesante, cum ar fi petale cu margini frumos conturate sau petale cu dungi subțiri.

Caracteristici: Lalelele Canasta au o înălțime medie, ajungând de obicei între 30 și 40 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 8-10 centimetri și au petale largi și ușor ondulate. Acestea adaugă un aspect plin de viață și dinamic în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Canasta înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile prind viață și se umplu de culori vibrante. Lalelele Canasta adaugă o notă vibrantă și jucăușă în peisajul primăvăratic și sunt apreciate pentru aspectul lor plin de viață.

Parfum: Lalelele Canasta nu au un parfum puternic, dar pot emana o ușoară aromă florală subtilă. Ele sunt mai apreciate pentru aspectul lor vizual captivant decât pentru parfumul lor.

Utilizare: Lalelele Canasta sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă vibrantă și energică în peisaj și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale pline de culoare și veselie. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale, adăugând un strop de veselie și dinamism.

Plante care le pot însoți: Lalelele Canasta pot fi însoțite de alte lalele în culori complementare, cum ar fi roz, galben sau portocaliu. Combinațiile cu flori cu frunze verzi bogate sau cu plante perene înalte vor crea un contrast plăcut și vor sublinia frumusețea lalelelor Canasta.

Lalelele Canasta sunt flori pline de viață și dinamism, care adaugă o notă vibrantă și atrăgătoare în grădină sau în aranjamentele florale. Cu culorile lor vibrante și modelele lor distincte, aceste lalele vor aduce un strop de veselie și energie în decorul floral.

Detalii

SKU
00000808
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghiveci, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
35 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
alb, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review