Lalele Burgundy lace (Tulips Burgundy lace)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001042
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere


Diametru bulb: 10/11

Lalelele Burgundy Lace (Tulips 'Burgundy Lace') sunt flori cu o frumusețe distinctă și o combinație captivantă de culori. Aceste lalele sunt cunoscute pentru petalele lor în nuanțe bogate de burgundă și pentru modelul lor subtil în formă de dantelă.Lalelele Burgundy Lace sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii. Petalele lor au o culoare principală de burgundă sau vin roșu închis, iar marginea petalelor este decorată cu un model subtil în formă de dantelă, care adaugă un aspect elegant și sofisticat. Această combinație de culori și texturi conferă lalelelor Burgundy Lace un aspect distinct și atrăgător.

Caracteristici: Lalelele Burgundy Lace au o înălțime medie, ajungând de obicei între 30 și 40 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 8-10 centimetri și prezintă petale late și ușor ondulate, care adaugă un aspect plin de farmec și grandoare. Frunzele lor verzi întunecate oferă un contrast plăcut cu culorile bogate ale florilor.

Sezon de interes: Lalelele Burgundy Lace înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile prind viață și se umplu de culori vibrante. Lalelele Burgundy Lace adaugă o notă sofisticată și dramatică în peisajul primăvăratic și sunt apreciate pentru impactul lor vizual puternic.

Parfum: Lalelele Burgundy Lace nu au un parfum puternic, dar pot emana o ușoară aromă florală subtilă. Ele sunt mai apreciate pentru aspectul lor vizual spectaculos decât pentru parfumul lor.

Utilizare: Lalelele Burgundy Lace sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă dramatică și sofisticată în peisaj și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale spectaculoase și elegante. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și aranjamente florale deosebite, aducând un strop de eleganță și rafinament.

Plante care le pot însoți: Lalelele Burgundy Lace se pot asocia cu alte lalele în nuanțe complementare sau pot fi combinate cu flori cu frunze verzi bogate pentru a crea un contrast vizual plăcut. De asemenea, pot fi însoțite de plante perene cu flori albe sau roz pal, pentru a sublinia frumusețea lor distinctă.

Lalelele Burgundy Lace sunt flori spectaculoase și elegante, care adaugă o notă dramatică și sofisticată în grădină sau în aranjamentele florale. Cu culorile lor bogate și modelul subtil în formă de dantelă, aceste lalele vor capta cu siguranță atenția și vor adăuga un plus de frumusețe în peisajul tău floral.

Detalii

SKU
00001042
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniere
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
60 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review