Lalele Bojangles (Tulips Bojangles)

1,70 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000865
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 11/12

Lalelele Bojangles (Tulips Bojangles) sunt o varietate de lalele distinctivă, cunoscută pentru culorile sale vibrante și forma sa elegantă. Lalelele Bojangles au flori mari cu petale ample. Aceste flori spectaculoase adaugă un impact vizual puternic și o notă de eleganță în grădina ta. Prin culorile lor vibrante și forma lor distinctivă, lalelele Bojangles aduc un farmec special în peisajul primăverii.

Caracteristici: Tulpinile lor sunt rigide și înalte, ajungând de obicei la înălțimea de 40-50 de centimetri. Aceste flori sunt excelente pentru a adăuga un impact vizual puternic în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Bojangles înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceste flori sunt semnalele așteptate ale sosirii sezonului de primăvară, aducând o explozie de culoare și frumusețe în grădină.

Parfum: Lalelele Bojangles au un parfum subtil și plăcut. Deși nu sunt cunoscute pentru parfumul lor intens, ele pot adăuga o notă subtilă de dulceață în aer.

Utilizare: Lalelele Bojangles sunt potrivite pentru plantare în grădini, borduri și containere. Aceste flori spectaculoase pot fi utilizate pentru a crea aranjamente florale proaspete și atrăgătoare. De asemenea, ele se potrivesc excelent în grupe sau în combinație cu alte flori de primăvară pentru a crea un peisaj vibrant și plin de culoare.

Plante care le pot însoți: Lalelele Bojangles se combină frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele și muscariile. Aceste combinații adaugă un efect sinergic și creează un peisaj bogat și armonios.

Detalii

SKU
10000865
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
11/12
Bulbi
Lalele
Inaltime
25 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review