Lalele Blushing Apeldoorn (Tulips Blushing Apeldoorn)

0,60 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001648
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 9/10

Lalelele Blushing Apeldoorn (Tulips 'Blushing Apeldoorn') sunt flori frumoase și delicate, cunoscute pentru culorile lor calde și aspectul lor atrăgător. Lalelele Blushing Apeldoorn sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii spre mari. Aceste lalele au petale rotunjite și bine conturate, care prezintă o nuanță predominantă de roz cald, cu o ușoară tentă de portocaliu. Culoarea lor delicată și subtilă creează o atmosferă romantică în grădină.

Caracteristici: Lalelele Blushing Apeldoorn au o înălțime medie, ajungând de obicei între 40 și 50 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 8-10 centimetri și prezintă petale netede și rotunjite. Ele au o textură fină și strălucitoare, adăugând un aspect atrăgător și plin de farmec.

Sezon de interes: Lalelele Blushing Apeldoorn înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile prind viață și se umplu de culori vibrante. Lalelele Blushing Apeldoorn adaugă o notă romantică și dulce în peisajul primăvăratic și sunt apreciate în special pentru culoarea lor caldă.

Parfum: Lalelele Blushing Apeldoorn nu au un parfum puternic, dar pot emana o ușoară aromă florală subtilă. Ele sunt mai apreciate pentru aspectul lor vizual frumos decât pentru parfumul lor.

Utilizare: Lalelele Blushing Apeldoorn sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă romantică și plină de culoare în peisaj și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale delicate și elegante. De asemenea, pot fi utilizate în buchete și decoruri interioare, adăugând o notă de delicatețe și căldură.

Plante care le pot însoți: Lalelele Blushing Apeldoorn pot fi însoțite de alte lalele în culori complementare, cum ar fi galben deschis sau alb. Combinațiile cu flori în nuanțe pastelate vor crea un aspect armonios și romantic în grădină.

Lalelele Blushing Apeldoorn sunt flori frumoase și delicate, care adaugă o notă romantică în grădină sau în aranjamentele florale. Cu culorile lor calde și aspectul lor plin de farmec, aceste lalele sunt o alegere excelentă pentru a aduce un strop de dulceață și romantism în decorul floral.

Detalii

SKU
00001648
Categorii
Greutate
0.05 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
9/10
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review