Lalele Black hero (Tulips Black Hero)

2,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000853
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Black Hero (Tulips 'Black Hero') sunt flori remarcabile, cunoscute pentru aspectul lor elegant și întunecat. Lalelele Black Hero sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii spre mari, cu petale lungi și netede. Aceste lalele au o formă clasică de lalea, cu petale exterioare închise la culoare și petale interioare mai scurte, care formează o coroană centrală. Ele sunt caracterizate de nuanțe adânci de negru sau burgund, creând un aspect dramatic și sofisticat.

Caracteristici: Lalelele Black Hero au o înălțime medie până la mare, ajungând de obicei între 40 și 60 de centimetri. Florile lor au un diametru de aproximativ 10 centimetri și prezintă petale lungi și ascuțite. Ele au o textură netedă și o strălucire uimitoare, adăugând o notă de rafinament în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Black Hero înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile se transformă într-un adevărat spectacol de culori, iar aceste lalele adaugă o notă elegantă și misterioasă în peisaj.

Parfum: Lalelele Black Hero nu au un parfum puternic, dar pot emana o ușoară aromă florală. Cu toate acestea, sunt mai apreciate pentru aspectul lor vizual impresionant.

Utilizare: Lalelele Black Hero sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă sofisticată și dramatică în peisaj și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale elegante. De asemenea, pot fi utilizate cu succes în designul floral interior sau în buchete speciale, aducând o notă de mister și eleganță.

Plante care le pot însoți: Lalelele Black Hero pot fi însoțite de alte flori de primăvară cu culori contrastante sau complementare, cum ar fi lalelele albe, galbene sau roz. Combinațiile cu flori cu texturi și culori diferite vor crea un contrast interesant și vor sublinia frumusețea lalelelor Black Hero.

Lalelele Black Hero sunt flori impresionante și elegante, cu o culoare profundă și atrăgătoare. Ele adaugă o notă de mister și sofisticare în peisajul primăvăratic și sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă dramatică în grădină sau aranjamentele florale.

Detalii

SKU
00000853
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
negru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review