Lalele Ballerina (Tulips Ballerina)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000800
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Ballerina (Tulips 'Ballerina') sunt flori grațioase și vesele, cunoscute pentru frumusețea și eleganța lor. Lalelele Ballerina sunt plante perene cu bulbi, care produc flori de dimensiuni medii cu petale elegante și ușor ondulate. Aceste lalele au o formă clasică de lalea, cu petale exterioare mai lungi și mai late și petale interioare mai scurte, care formează o coroană centrală. Ele sunt de obicei de culoare roz-piersică, cu petale mai deschise în partea centrală și margini mai închise.

Caracteristici: Lalelele Ballerina au o înălțime medie, atingând aproximativ 40-50 cm. Florile lor au un diametru de aproximativ 8 cm și prezintă o formă rotundă și bine definită. Petalele lor sunt netede și ușor ondulate, dându-le un aspect elegant și grațios.

Sezon de interes: Lalelele Ballerina înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile se transformă într-un covor colorat, iar aceste lalele adaugă o notă veselă și vibrantă în peisaj.

Parfum: Lalelele Ballerina au un parfum subtil și plăcut, adăugând o notă delicată în aer. Parfumul lor este adesea descris ca fiind dulce și floral, contribuind la atmosfera primăvăratică.

Utilizare: Lalelele Ballerina sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă vibrantă și elegantă în peisaj și sunt potrivite pentru crearea de aranjamente florale pline de farmec. De asemenea, pot fi folosite pentru tăiere și pot fi adăugate în buchete și aranjamente florale vesele.

Plante care le pot însoți: Lalelele Ballerina se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, muscarii sau alte soiuri de lalele în culori complementare. Combinațiile cu flori cu texturi și culori diferite vor crea un impact vizual deosebit și vor adăuga o notă veselă și elegantă în grădină.

Lalelele Ballerina sunt flori grațioase și vesele, care adaugă un farmec aparte în peisajul primăvăratic. Cu nuanțele lor de roz-piersică și eleganța lor delicată, aceste lalele reprezintă o alegere excelentă pentru a crea aranjamente florale pline de viață și pentru a aduce o notă elegantă în grădină.

Detalii

SKU
00000800
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera, rocarii
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review