Lalele Apeldoorn (Tulips Apeldoorn)

1,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000815
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Apeldoorn (Tulips Apeldoorn) sunt flori vibrante și impresionante, cunoscute pentru culorile lor intense și impactul lor vizual. Lalelele Apeldoorn sunt plante perene cu bulbi, care produc flori mari și în formă de cupă. Ele au petale late și întoarse în exterior, cu o textură netedă și lucioasă. Culorile predominante ale lalelelor Apeldoorn sunt roșu intens și galben strălucitor.

Caracteristici: Lalelele Apeldoorn au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 40-50 cm. Florile lor sunt mari, având un diametru de aproximativ 10 cm. Ele au o formă rotundă și o structură solidă. Petalele lor îndoite în exterior conferă un aspect distinctiv și impresionant.

Sezon de interes: Lalelele Apeldoorn înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile explodează în culori vibrante, iar lalelele Apeldoorn adaugă o notă de spectaculozitate și energie în peisaj.

Parfum: Lalelele Apeldoorn nu au un parfum puternic, dar pot emana o ușoară aromă florală, care contribuie la atmosfera primăvăratică a grădinii.

Utilizare: Lalelele Apeldoorn sunt populare pentru utilizarea lor în grădini și parcuri, dar pot fi cultivate și în ghivece. Ele sunt ideale pentru crearea unor aranjamente florale impresionante, datorită dimensiunii și culorii lor vibrante. De asemenea, pot fi folosite pentru tăiere și adăugate în buchete și aranjamente florale spectaculoase.

Plante care le pot însoți: Lalelele Apeldoorn pot fi însoțite cu succes de alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, muscarii, zambilele și alte soiuri de lalele în culori complementare. Combinațiile cu flori cu texturi și înălțimi variate vor crea un impact vizual deosebit și vor adăuga o notă vibrantă și spectaculoasă în grădină.

Lalelele Apeldoorn sunt flori vibrante și impresionante, care aduc o notă de spectaculozitate și vitalitate în peisajul primăvăratic. Cu culorile lor intense și forma lor impresionantă, aceste lalele reprezintă o alegere excelentă pentru a adăuga o notă vibrantă și spectaculoasă în grădină și în aranjamentele florale.

Detalii

SKU
00000815
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniere
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review