Lalele Antoinette (Tulips Antoinette)

1,40 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001040
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere


Diamteru bulb: 10/11

Lalelele Antoinette (Tulips Antoinette) sunt flori elegante și rafinate, cunoscute pentru forma lor frumoasă și culorile delicate. Lalelele Antoinette sunt plante perene cu bulbi, care produc flori medii până mari, cu petale elegante și subțiri. Ele au o formă clasică de lalele, cu petale exterioare mai lungi și mai late și petale interioare mai scurte, care formează o coroană centrală. Culorile predominante sunt pastelate, cum ar fi rozul pal, piersica și cremul.

Caracteristici: Lalelele Antoinette au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-40 cm. Florile lor au un diametru de aproximativ 6-8 cm și prezintă o formă rotundă și elegantă. Ele au petale subțiri și netede, care adaugă o notă de delicatețe și rafinament.

Sezon de interes: Lalelele Antoinette înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile se transformă în adevărate pânze de culori, iar aceste lalele adaugă o notă de eleganță și frumusețe în peisaj.

Parfum: Lalelele Antoinette pot avea un parfum subtil și plăcut, care poate varia în intensitate de la o floare la alta. Parfumul lor adaugă o notă subtilă de prospețime în grădină.

Utilizare: Lalelele Antoinette sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă de rafinament și eleganță în peisajul exterior și pot fi utilizate pentru a crea aranjamente florale spectaculoase. De asemenea, sunt potrivite pentru tăiere și pot fi adăugate în buchete și aranjamente florale romantice.

Plante care le pot însoți: Lalelele Antoinette se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, muscarii sau alte soiuri de lalele în culori complementare. Combinațiile cu flori cu texturi și înălțimi variate vor crea un impact vizual deosebit și vor adăuga o notă elegantă și rafinată în grădină.

Lalelele Antoinette sunt flori elegante și rafinate, care aduc o notă de rafinament și frumusețe în peisajul primăvăratic. Cu forma lor frumoasă și culorile delicate, aceste lalele reprezintă o alegere excelentă pentru a crea un impact vizual deosebit și pentru a adăuga o notă romantică și elegantă în grădină și în aranjamentele florale.

Detalii

SKU
00001040
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
galben, portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review