Lalele Amazing Parrot (Tulips Amazing Parrot)

3,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000863
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 12+

Lalelele Amazing Parrot (Tulips Amazing Parrot) sunt o varietate de lalele parrot remarcabilă, cunoscută pentru culorile lor vii și petalele ondulate. Lalelele Amazing Parrot au flori mari și spectaculoase, cu petale lungi și ondulate, care le conferă un aspect distinctiv. Culorile lor variază de la nuanțe de portocaliu și galben până la roz și roșu intens. Aceste flori au un aspect exotic și vibrant.

Caracteristici: Lalelele Amazing Parrot sunt recunoscute pentru petalele lor ondulate și formează flori mari și luxuriante. Ele au o înălțime medie, de aproximativ 40-50 cm. Această varietate adaugă un aspect excentric și atrăgător în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Amazing Parrot înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Ele sunt una dintre primele flori care înfloreșc în sezonul de primăvară și aduc o explozie de culoare și vitalitate în grădină.

Parfum: Majoritatea lalelelor Amazing Parrot nu au un parfum puternic, dar pot emana uneori o aromă subtilă și plăcută.

Utilizare: Lalelele Amazing Parrot sunt ideale pentru plantarea în grădini, borduri și spații înierbate. Ele pot fi utilizate pentru a crea puncte de focalizare în grădină sau pentru a adăuga un efect dramatic și excentric în designul peisagistic. Aceste flori spectaculoase pot fi, de asemenea, utilizate în buchete și aranjamente florale.

Plante care le pot însoți: Lalelele Amazing Parrot se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele și muscariile. Combinarea cu alte lalele în culori și înălțimi diferite poate crea un efect vizual captivant și diversificat în grădină.

Lalelele Amazing Parrot (Tulips Amazing Parrot) adaugă o notă de exotism și vitalitate în grădina ta, cu culorile lor vii și petalele ondulate. Aceste flori spectaculoase sunt o alegere excelentă pentru a aduce un strop de excentricitate și frumusețe în peisajul primăveratic.

Detalii

SKU
10000863
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
franjurate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/+
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, galben, roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review