Lalele Akebono (Tulips Akebono)

1,70 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000862
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/11

Lalelele Akebono (Tulips Akebono) sunt o varietate de lalele cunoscută pentru frumusețea lor delicată și culorile lor subtile. Lalelele Akebono au flori de dimensiuni medii, cu petale în formă de cupă. Ele au o culoare predominant galben, cu unele nuanțe palide de roz deschis. Aceste flori au o formă frumoasă și simetrică.

Caracteristici: Lalelele Akebono sunt caracterizate prin petalele lor netede și lucioase, care se deschid într-o formă de cupă perfectă. Ele au o înălțime medie, de aproximativ 30-40 cm. Această varietate adaugă o notă subtilă și elegantă în grădină.

Sezon de interes: Lalelele Akebono înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceste flori delicate și subtile sunt o sursă de bucurie în peisajul primăvăratic.

Parfum: Lalelele Akebono pot avea un parfum subtil, asemănător cu cel al florilor de primăvară, adăugând o notă plăcută în aer.

Utilizare: Lalelele Akebono sunt potrivite pentru plantarea în grădini, borduri, containere și pentru tăierea în buchete. Ele adaugă un strop de culoare și frumusețe în orice peisaj de primăvară și pot fi utilizate în aranjamente florale proaspete și atrăgătoare.

Plante care le pot însoți: Lalelele Akebono se pot combina frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, muscariile și alte varietăți de lalele în culori complementare. Aceasta creează un aspect armonios și plin de culoare în grădină.

Lalelele Akebono (Tulips Akebono) adaugă o notă subtilă și elegantă în grădina ta, cu culorile lor roz și forma lor perfectă. Aceste flori delicate sunt o alegere minunată pentru a aduce o notă de rafinament și frumusețe în peisajul primăvăratic.

Detalii

SKU
10000862
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
batute
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Lalele
Inaltime
30 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review