Laleaua pestriță (Fritillaria Meleagris Mix)

1,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000845
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 6/7

Laleaua pestriță (Fritillaria Meleagris Mix) este o floare sălbatică deosebită, cunoscută pentru aspectul ei distinctiv și culorile variate. Laleaua pestriță (Fritillaria Meleagris Mix) are flori în formă de clopot, care se înalță deasupra frunzișului. Aceste flori au petale subțiri și delicate, cu pete și dungi subtile în nuanțe de alb, violet, roz și albastru. Tulpinile sale sunt înalte și subțiri, iar frunzele sunt lanceolate și verzi.

Caracteristici: Laleaua pestriță este recunoscută pentru aspectul său pestriț și atrăgător. Florile sale au o formă de clopot distinctivă și culori variate, ceea ce o face să iasă în evidență în grădină. Această floare sălbatică are o înălțime medie, de aproximativ 20-30 cm.

Sezon de interes: Laleaua pestriță înflorește în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Este o floare de primăvară timpurie, aducând un strop de culoare și frumusețe în peisajul primăverii. Perioada de înflorire poate varia în funcție de climat și condiții de creștere.

Parfum: Laleaua pestriță nu are un parfum puternic, dar poate avea o aromă subtilă și plăcută.

Utilizare: Laleaua pestriță este potrivită pentru plantarea în grădini naturale, zone umede, pajiști și grădini cu tematică sălbatică. Este adesea apreciată pentru aspectul rustic și sălbatic, fiind o alegere excelentă pentru crearea unor spații naturale și biodiverse.

Plante care o pot însoți: Laleaua pestriță poate fi însoțită de alte flori sălbatice și perene de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele și muscariile. Combinarea cu alte flori sălbatice și plante cu înălțime și texturi diferite poate crea un aspect natural și plin de farmec în grădină.

Laleaua pestriță (Fritillaria Meleagris Mix) este o floare sălbatică fascinantă, cu aspect pestriț și culori variate. Aceasta adaugă un farmec sălbatic și natural în grădina ta și este apreciată pentru frumusețea sa rustică și sălbatică.

Detalii

SKU
10000845
Categorii
Greutate
0.07 kg
Caracteristica
2 culori
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
6/7
Bulbi
Diverse
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review