Keria variegata (Kerria japonica Aureovariegata)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000825
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Modalitate de livrare: ghiveci.

Inaltime de livrare: 20-30 cm.

Kerria japonica Aureovariegata este o specie de arbust ornamental originar din Japonia, care face parte din familia Rosaceae. Acest arbust poate crește până la 2,5 metri înălțime și are frunze persistente, lucioase și variegate, cu margini galbene sau albe. În timpul primăverii, arbustul înflorește cu flori galbene sau portocalii, dispuse în grupuri, formând o coroană de flori.

Keria variegata este o plantă rezistentă, care preferă solurile umede și soluri bine drenate. Se adaptează bine la lumina parțială sau la umbră și este toleranță la poluare, ceea ce îl face potrivit pentru grădinile urbane și industriale.

Acest arbust este adesea folosit ca plantă de gard viu datorită creșterii sale rapide și formei sale densă. De asemenea, poate fi folosit ca element decorativ în grădină, pentru a acoperi terenuri goale sau pentru a decora o bordură de flori.

Plantele care pot fi asociate cu Kerria includ alte plante de gard viu, precum tuia sau tisa, dar și plante cu flori de primăvară, cum ar fi narcisele sau lalelele.

Detalii

SKU
10000825
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniera
Sezon interes
iarna, primavara, toamna
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
3 m
Inaltime maturitate
3 m
Forma
arbust
Culoare flori
galben
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review