Jales de camp (Salvia nemorosa Marvel Blue)

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000837
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 5-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.


Salvia nemorosa 'Marvel Blue' este o plantă perenă cu flori deosebit de frumoase și atrăgătoare. 

Descriere: Salvia nemorosa 'Marvel Blue' are o tufă compactă, cu frunze verzi întunecate și flori în formă de spic, de culoare albastră intensă. Inflorescențele sunt bogate și apar în vârfurile tulpinilor, creând un efect spectaculos în grădină.

Caracteristici: Această varietate de salvie are o înălțime medie de aproximativ 30-40 cm și o lățime de aproximativ 30-45 cm. Frunzele sunt lanceolate și pufoase la atingere, iar florile sunt grupate în spicuri dens populate, oferind un aspect compact și plin de culoare.

Sezon de interes: Salvia nemorosa 'Marvel Blue' înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iunie și iulie. În acest timp, tufa este acoperită cu flori abundente și vibrant colorate, aducând o frumusețe deosebită în grădină.

Parfum: Florile de salvie nemorosa 'Marvel Blue' nu au un parfum distinctiv, însă frunzele emana un miros plăcut când sunt atinse sau zdrobite.

Utilizare: Această varietate de salvie este potrivită pentru grădini de flori, borduri și alei. Poate fi plantată și în containere, adăugând un element decorativ în terase și balcone. Este o plantă perenă rezistentă și ușor de întreținut, care poate fi inclusă în designul grădinii pentru a adăuga culoare și textură.

Plante care o pot însoți: Salvia nemorosa 'Marvel Blue' poate fi însoțită de alte plante perene cu înălțimi și cerințe de creștere similare. Unele opțiuni potrivite includ echinacea, nepeta, coreopsis și rozmarin. Asigurați-vă că alegeți plante cu culori și texturi care se completează pentru a crea un aspect armonios și variat în grădină.

Această plantă perenă cu flori vibrante și atrăgătoare aduce o frumusețe și vitalitate în grădina dumneavoastră, fiind o alegere excelentă pentru a atrage fluturii și a crea un colț plin de culoare și viață.

Detalii

SKU
10000837
Categorii
Greutate
0.3 kg
Culoare flori
albastru
Culoare planta
verde
Tip
Aromatice, Cu flori

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review