Iris Hollandica Mixed

0,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000846
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 7/8

Iris Hollandica Mixed este o varietate de iris olandez care se distinge prin culorile sale vibrante și florile sale spectaculoase. Iris Hollandica Mixed este un hibrid de iris olandez care produce flori mari și în formă de trompetă. Florile sale au petale netede și elegante, iar culorile variază de la albastru, violet, roz, galben, portocaliu și alb. Această varietate este cunoscută pentru bogăția sa de culori și varietatea de nuanțe.

Caracteristici: Irisul Hollandica Mixed este apreciat pentru frumusețea sa distinctivă și culorile sale vibrante. Tulpinile sale sunt rigide și înalte, ajungând la înălțimea de aproximativ 60-80 cm. Frunzișul său este verde închis, iar florile sunt așezate într-un mod armonios pe tulpini, creând un aspect impresionant.

Sezon de interes: Irisul Hollandica Mixed înflorește în timpul primăverii, de obicei în lunile mai și iunie. Aceste flori sunt un semn călduros al sosirii sezonului de primăvară și aduc o notă de prospețime și vitalitate în grădină.

Parfum: Majoritatea varietăților de iris Hollandica Mixed au un parfum ușor și plăcut, adăugând o notă subtilă de dulceață în aer. Parfumul poate varia ușor în funcție de specie și cultivar.

Utilizare: Irisul Hollandica Mixed este potrivit pentru plantare în grădini, borduri și containere. Aceste flori spectaculoase sunt ideale pentru crearea de grupe de culori în grădină sau pentru a adăuga puncte de focalizare în designul peisagistic. De asemenea, pot fi utilizate în aranjamente florale proaspete.

Plante care le pot însoți: Irisul Hollandica Mixed se poate asocia frumos cu alte flori perene de primăvară și vară, cum ar fi lalelele, narcisele, zambilele și trandafirii. Aceste combinații pot crea un aspect vibrant și plin de culoare în grădină.

Irisul Hollandica Mixed este o varietate de iris olandez plină de culoare și frumusețe. Aceste flori spectaculoase adaugă o notă de eleganță și vitalitate în grădina ta, încântând privirile prin culorile lor vibrante și forma lor distinctivă.

Detalii

SKU
10000846
Categorii
Greutate
0.1 kg
Caracteristica
multiple
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
7/8
Bulbi
Diverse
Inaltime
50 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review