Ienupar tarator vargat (Juniperus horiz. Andorra Variegata)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000431
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 10 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Juniperus horizontalis 'Andorra Variegata', cunoscut sub numele de ienupar tărâtor vârgat. Acest ienupar este tărâtor și se extinde pe orizontală. Atinge de obicei o înălțime de  30-60 cm și poate acoperi o arie de 120-180 cm. Frunzele sale sunt scânteietoare și au un model vărgat atractiv, cu nuanțe de verde, alb și galben. Această variație de culoare face ca acest ienupar să iasă în evidență în peisaj.

Sezon de Interes: Datorită aspectului său vârgat și frunzelor perene, ienuparul tărâtor vărgat oferă interes vizual pe tot parcursul anului.

Utilizare: Acest ienupar este adesea folosit în grădini ca o plantă acoperitoare de sol. Cu modelul său vărgat, poate adăuga contrast și textură în peisaj. Datorită abilității sale de a se răspândi pe orizontală, este o alegere excelentă pentru a acoperi terenurile goale și pentru a ajuta la prevenirea eroziunii solului. Poate fi modelat pentru a crea un gard viu vărgat și strălucitor.

Îngrijire: Acest ienupar se dezvoltă cel mai bine în locuri cu expunere la soare plină sau semiumbră. După plantare, este important să mențineți solul bine udat pentru a ajuta la stabilirea rădăcinilor. După ce plantele mature s-au stabilit, sunt, în general, rezistente la secetă. Un îngrășământ ușor aplicat în primăvară va susține creșterea sănătoasă a plantei. Dacă este necesar, puteți tăia crenguțele pentru a menține forma și dimensiunea dorită.

Ienuparul tărâtor vârgat (Juniperus horizontalis 'Andorra Variegata') adaugă un element decorativ cu un model de frunze vărgat în peisajul grădinii datorită frunzelor sale atrăgătoare. Acest ienupar târâtor este potrivit pentru a acoperi terenurile goale, pentru a crea garduri vii sau pentru a oferi contrast și textură în grădini. Cu cerințe reduse de întreținere și un aspect atractiv pe tot parcursul anului, ienuparul tărâtor vărgat este o alegere excelentă pentru peisagistică.

Detalii

SKU
00000431
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
acoperitoare de sol, vesnic verde
Culoare frunze
galben, verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
0.4 m
Forma
tarator
Culoare planta
verde-galben
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review