Ienupar tarator (Juniperus horiz. Prince of Walles)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000150
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 15-25 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Juniperus horizontalis 'Prince of Wales' este o varietate de ienupar tărâtor care se dezvoltă pe orizontală, ajungând la o înălțime de 10-20 cm și având o extindere pe orizontală de 1,5-2,5 m. Acesta formează o covor dens cu frunzele sale. Frunzele sale sunt acoperite cu o ceară care le conferă un aspect lucios și au o nuanță de verde închis. Sunt foarte mici, aționate și dispuse în formă de solzi, acoperind ramurile.

Sezon de Interes: Datorită frunzelor sale perene și a formei sale tărâtoare dense, Juniperus horizontalis 'Prince of Wales' oferă interes vizual pe tot parcursul anului.

Utilizare: Acest ienupar este adesea utilizat ca plantă acoperitoare de sol în peisagistică. Este potrivit pentru a acoperi terenurile goale sau pentru a completa spațiile din grădină. Poate fi folosit pentru a crea garduri vii sau bariere vizuale. Deoarece este o plantă tărâtoare, ajută la prevenirea eroziunii solului în zonele înclinate.

Îngrijire: Acest ienupar prosperează în locuri cu expunere la soare plină sau semiumbră. După plantare, este important să mențineți solul bine udat pentru a ajuta la stabilirea rădăcinilor. După ce plantele mature s-au stabilit, sunt, în general, rezistente la secetă. Un îngrășământ cu eliberare lentă aplicat în primăvară poate susține creșterea sănătoasă a plantei. Dacă este necesar, puteți tăia crenguțele pentru a menține forma și dimensiunea dorită.

Ienuparul tărâtor (Juniperus horizontalis 'Prince of Wales') este o alegere populară pentru peisagistică, datorită formei sale tărâtoare, densității și culorii frunzelor sale. Este ideal pentru a acoperi terenurile goale, pentru a crea garduri vii sau pentru a oferi stabilitate solului în zonele înclinate. Cu cerințe reduse de întreținere și aspectul său vesel, acest ienupar este o adiție valoroasă la grădina dumneavoastră.

Detalii

SKU
00000150
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
acoperitoare de sol, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
0.4 m
Forma
tarator
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review