Ienupăr târâtor galben (Juniperus horiz. Limeglow) 30-40 cm

40,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000149
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 30-40 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Juniperus horizontalis 'Limeglow' este o varietate de ienupăr cu un aspect pitic. Juniperus horizontalis 'Limeglow' este un ienupăr pitic cu o creștere orizontală și răspândită. Are o înălțime de aproximativ 15-30 cm și se răspândește pe sol, formând un covor dens și târâtor. Frunzele sale sunt de culoare verde lime, cu un aspect suculent și strălucitor. Planta prezintă o textură fină și moale.

Caracteristici: Această varietate de ienupăr târâtor se remarcă prin culoarea sa vibrantă a frunzelor, care persistă pe tot parcursul anului. Este o plantă rezistentă și adaptabilă, care tolerează bine tăierea și modelarea. De asemenea, este o plantă rezistentă la secetă și la soluri sărace.

Sezon de interes: Ienupărul târâtor galben 'Limeglow' este atractiv pe tot parcursul anului. Frunzele sale verzi lime oferă un contrast frumos și luminos în peisaj, chiar și în timpul iernii. În timpul sezonului de creștere, planta poate produce conuri mici de culoare maro, care contribuie la aspectul său decorativ.

Utilizare: Această varietate de Ienupăr târâtor galben 'Limeglow' este adesea utilizată în peisagistică pentru a forma acoperișuri verzi, pentru a acoperi solul în grădini și peisaje sau pentru a defini marginile și bordurile. Datorită creșterii sale orizontale și răspândite, este ideală pentru terenuri în pantă sau pentru a înfrumuseța pereții de sprijin. De asemenea, poate fi plantată în ghivece sau containere pentru a decora terasele și balconele.

Plante care o pot însoți: Juniperus horizontalis 'Limeglow' se poate asocia cu o varietate de plante perene și arbuști pentru a completa aspectul său pitic și pentru a adăuga diversitate în peisaj. Unele exemple de plante care se pot asocia cu acest ienupăr pitic includ plante cu flori mici și frunze colorate, cum ar fi Sedum, Ajuga, Heuchera sau Dianthus (Garofiță). Este important să se aleagă plante care tolerează condițiile de creștere similare și care se completează reciproc în ceea ce privește textura și culoarea frunzelor sau florilor.

Detalii

SKU
00000149
Categorii
Greutate
7 kg
Caracteristica
acoperitoare de sol, vesnic verde
Culoare frunze
albastru, gri
Utilizare
gradina, parc, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
0.4 m
Forma
tarator
Culoare planta
galben
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review