Ienupar tarator albastru (Juniperus sq. Blue Forest)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000146
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 10-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Juniperus squamata 'Blue Forest' este o varietate de ienupar tărâtor cu o culoare albastră distinctivă. Acest ienupar are un habitus tărâtor și se dezvoltă în formă de covor, atingând o înălțime de aproximativ 30-60 cm și având o extindere pe orizontală de 1,5-2 m. Crește dens și poate oferi o acoperire excelentă a solului. Frunzele sale au o culoare albastră-argintie sau albastră-cenușie, cu o textură ușor păroasă și un aspect de solzi. Acesta este un atribut deosebit de atractiv care adaugă interes vizual.

Sezon de Interes: Datorită frunzelor sale persistente și a culorii sale distinctive, Juniperus squamata 'Blue Forest' adaugă un interes vizual pe tot parcursul anului.

Utilizare: Această varietate de ienupar este foarte potrivită pentru a crea borduri sau garduri vii în grădină. De asemenea, poate fi folosit pentru a acoperi terenurile goale într-o manieră frumoasă. Datorită creșterii sale dense și tărătoare, ajută la prevenirea eroziunii solului, fiind util în zonele înclinate.

Îngrijire: Preferă expunerea la soare plin sau semiumbră. Cu cât primește mai mult soare, cu atât culoarea albastră a frunzelor sale va fi mai intensă. După plantare, asigurați-vă că solul este menținut bine udat până când plantele dezvoltă rădăcini stabile. Odată ce sunt maturi, ienuparii sunt de obicei toleranți la secetă. Un îngrășământ cu eliberare lentă aplicat primăvara sau la începutul verii poate susține creșterea sănătoasă a plantei. Dacă este necesar, puteți tăia crenguțele pentru a menține forma și dimensiunea dorită.

Ienuparul tărâtor albastru (Juniperus squamata 'Blue Forest') este o alegere minunată pentru grădinarii care doresc să adauge o notă de culoare și interes vizual grădinii lor. Cu creștere densă, tărâtoare și o nuanță distinctivă de albastru-argintiu, este potrivit pentru acoperirea solului, crearea de garduri vii sau stabilizarea terenurilor înclinate. Acest ienupar este ușor de întreținut și adaugă farmec oricărei grădini.

Detalii

SKU
00000146
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
acoperitoare de sol, vesnic verde
Culoare frunze
albastru, verde
Utilizare
borduri, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
0.3 m
Forma
tarator
Culoare planta
Albastru
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review