NOU

Ienupar sageata (Juniperus Blue Arrow)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000758
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 15-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Juniperus Blue Arrow, cunoscut și sub numele de Ienupar Sageata Albastra, este o specie populară de ienupar datorită formei sale conice strânse și culorii albastre-argintii a frunzelor. Această specie are o formă conică strânsă și înaltă, care poate ajunge la înălțimi de până la 3-4 metri și o lățime de aproximativ 60-90 cm. Forma sa verticală îl face potrivit pentru utilizarea ca plantă solitară sau ca element în grupe. Juniperus Blue Arrow crește într-un ritm moderat și nu necesită prea multă întreținere. Dacă doriți să mențineți forma sa caracteristică, puteți tăia creșterile nedorite.

Descriere și Caracteristici: Frunzele sale sunt aciculare și au o culoare albastru-argintie sau albastru-verzuie. Această culoare persistă pe tot parcursul anului, ceea ce face ca Juniperus Blue Arrow să fie o alegere deosebit de atractivă pentru peisagistică. Această specie produce conuri mici, care conțin semințe, dar aceste semințe sunt mai mult pentru reproducere și nu au o valoare ornamentală semnificativă.

Utilizare: Datorită formei sale distincte și culorii frunzelor, Juniperus Blue Arrow poate fi utilizat ca un punct focal în grădină sau peisaj. Datorită creșterii sale verticale și a densității frunzelor, poate fi utilizat pentru a crea un gard viu sau o barieră de intimitate în grădină. Forma sa conică și culoarea sa vibrantă se potrivesc bine cu grădinile moderne sau cu tematică arhitecturală.

Îngrijire: Juniperus Blue Arrow preferă expunerea la soare plin, dar poate tolera și semiumbră. Apreciază un sol bine drenat și nu tolerează bălțile de apă. Este relativ rezistent la secetă după ce este bine stabilit. Dacă doriți să mențineți forma și dimensiunea dorită, puteți tăia creșterile nedorite sau puteți face o tăiere de întreținere anuală.

Juniperus Blue Arrow este o plantă decorativă excelentă pentru grădini și peisaje datorită aspectului său atractiv și a capacității sale de a adăuga un element vertical și de culoare. Este, de asemenea, o plantă de întreținut relativ scăzută, ceea ce îl face potrivit pentru grădinarii cu experiență limitată în îngrijirea plantelor.

Detalii

SKU
10000758
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
albastru
Utilizare
gard viu, gardina, jardiniera, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review