Ienupăr pitic galben (Juniperus pf. Old Gold)

35,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000500
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 30-50 cm.

Modul de livrare: ghiveci 3 l.

Juniperus pfitzeriana 'Old Gold' este o varietate de ienupăr pitic, o plantă coniferă din familia Cupressaceae. Juniperus pfitzeriana 'Old Gold' este un arbust pitic, cu o formă densă și o înălțime de aproximativ 1-2 metri. Frunzele sale sunt de culoare galben-verde închis, cu unele variații de auriu și maro, conferindu-i un aspect atractiv și vibrant.

Caracteristici: Această varietate de ienupăr se remarcă prin frunzele sale colorate, care își păstrează intensitatea culorii pe tot parcursul anului. Este o plantă rezistentă și adaptabilă, care tolerează bine tăierea și se dezvoltă într-o varietate de soluri și condiții de creștere.

Sezon de interes: Ienupăr pitic galben 'Old Gold' este atractiv pe tot parcursul anului, cu frunzele sale colorate, care strălucesc în special în sezonul rece. În plus, în perioada de maturitate, poate dezvolta conuri mici, de culoare maro.

Utilizare: Această varietate de ienupăr pitic este foarte populară în peisagistică datorită frunzelor sale colorate și a formei sale compacte. Este utilizată adesea în amenajarea grădinilor și a parcurilor, în plantări de grup sau ca exemplar solitar. De asemenea, poate fi folosită pentru a crea borduri, garduri vii sau pentru a adăuga structură în grădinile de rocă.

Plante care o pot însoți: Ienupăr pitic galben 'Old Gold' se poate asocia cu alte plante cu frunze de culori complementare sau contrastante. Unele exemple de plante care pot însoți acest ienupăr includ plante perene cu frunze de culoare verde închis, cum ar fi Heuchera, Sedum sau Ajuga. De asemenea, plantele cu flori de culoare galbenă, cum ar fi Rudbeckia sau Achillea, pot crea o combinație interesantă și vibrantă.

Detalii

SKU
00000500
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
galben
Utilizare
gradina, parc, rocarii
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
1.2 m
Inaltime maturitate
1 m
Forma
tarator
Culoare planta
galben
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review