Ienupar (Juniperus Hibernica)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000152
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-30 cm.

Livrare la ghiveci.

Ienuparul (Juniperus communis 'Hibernica') este o specie de ienupar cu o formă coloanară și conică distinctă. Are frunze aciculare mici, de culoare verde închis sau gri-verde, care sunt dispuse dens pe ramuri. Acest ienupar se dezvoltă sub forma unei coloane strânse, care îl face să arate foarte elegant și compact în peisaje.

Sezon de Interes: Ienuparul Hibernica este o plantă care adaugă interes în peisaj pe tot parcursul anului, dar este în special apreciat în sezonul rece, când culoarea sa verde sau gri-verde rămâne constantă și adaugă un accent de culoare în peisajul de iarnă.

Utilizare: Este frecvent folosit ca plantă ornamentală în grădini și peisaje, datorită formei sale strânse și a aspectului compact. Este potrivit pentru garduri vii, atât ca element individual, cât și ca parte a unei garduri vii mai mari. Datorită formei sale verticale și dense, poate fi tuns ușor pentru a menține gardul viu în formă. De asemenea, poate fi folosit pentru a defini aliniamentele aleilor sau a căilor de acces, adăugând structură și eleganță peisajului. Este o alegere bună pentru grădinile de tip rocărie sau pentru a completa zonele de grădină cu vegetație mai mică.

Plante care il pot acompania: Ienuparul Hibernica poate fi însoțit în grădină de alte plante perene sau cu frunze decorative, care pot oferi un contrast interesant de textură sau culoare. De exemplu, plantele cu frunze roșii sau aurii pot crea un contrast atractiv cu frunzele verzi ale ienuparului. Poate fi asociat cu arbusti sau copaci mai înalți pentru a adăuga diversitate în înălțime în grădină.

Ienuparul Hibernica este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să adauge o plantă de tip ienupar cu o formă distinctă și compactă în peisajul lor. Este apreciat pentru aspectul său elegant și pentru capacitatea de a menține o formă coloanară frumoasă fără a necesita tundere excesivă.

Detalii

SKU
00000152
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
3 m
Gard viu
Gard viu
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review