Ienupar columnar (Juniperus Moonglow)

14,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001863
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 25-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Juniperus Moonglow este un arbust ornamental de dimensiuni medii, cu un port conic, compact și dens. Frunzele sunt aciculare, de culoare verde-albastrui, cu o textură fină.

Caracteristici: Acest arbust are o înălțime și o lățime de aproximativ 3-4 metri. Este o specie rezistentă la secetă și la ger, adaptabilă la o gamă largă de condiții de sol și climă.

Sezon de interes: Juniperus Moonglow este atractiv pe tot parcursul anului, cu un interes special în sezonul rece, datorită culorii sale intense și a formei sale conice.

Utilizare: Juniperus Moonglow este folosit ca un element decorativ pentru grădini, parcuri și peisaje. Este un arbust foarte popular datorită formei sale atractive și a culorii deosebite a frunzelor. De asemenea, este folosit și ca gard viu, în zonele cu climă uscată sau rece.

Plante care îl pot însoți: Juniperus Moonglow se potrivește bine cu alti arbuști ornamentali precum Thuja, Taxus sau diferite specii de conifere. Poate fi asociat și cu plante perene sau flori de primăvară, cum ar fi Crocus, Narcise sau Lalele, pentru a crea un efect vizual interesant în grădină.

Detalii

SKU
00001863
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
albastru
Utilizare
gard viu, gradina, parc, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
2 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Culoare planta
Albastru
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review