Ienupar chinezesc (Juniperus chinensis Stricta)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000151
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Ienupărul chinezesc Stricta (Juniperus chinensis Stricta) este o specie de ienupăr cunoscută pentru forma sa conică și frunzele aciculare verzi închis. Este o plantă decorativă populară datorită aspectului său atractiv și versatilității în amenajarea peisajului.

Caracteristici Principale: Ienupărul chinezesc Stricta are frunze mici, de obicei, aciculare, dispuse dens pe ramuri. Prezintă o formă conică strânsă, cu vârful îndreptat în sus, oferind o structură distinctivă în peisaj.

Specificații: Poate atinge înălțimi variabile în funcție de condițiile de creștere, dar în general, este o plantă de dimensiuni medii. Preferă expunerea la soare plin sau semiumbră. Poate tolera o varietate de soluri, cu condiția ca acestea să fie bine drenate. Este rezistent la secetă odată ce este bine stabilit, dar apreciază udarea moderată în perioadele de uscăciune.

Utilizare și Îngrijire: Poate fi folosit ca gard viu pentru a delimita spațiul sau plantat solitar în grădină pentru un impact vizual puternic. Potrivit pentru amenajarea peisajului, alei, și chiar în grădini de tip oriental. Necesită tăieri moderate pentru a menține forma conică și a controla dimensiunea.

Sezon de Interes și Parfum: Frunzele sale verzi păstrează un aspect vibrant pe tot parcursul anului.

Plante Compatibile și Asocieri: Poate fi însoțit de plante perene cu flori colorate pentru a adăuga varietate și interes în grădină. Merge bine cu alte conifere pentru a crea un peisaj echilibrat.

Îngrijire Generală: Păstrează solul moderat umed, mai ales în primele etape ale creșterii. Poate beneficia de o fertilizare moderată în primăvară pentru a susține o creștere sănătoasă.

Ienupărul chinezesc Stricta este o alegere excelentă pentru cei care caută o plantă conică, ușor de întreținut, ce adaugă un element arhitectural în grădină. Cu un aspect atractiv pe tot parcursul anului și necesități de îngrijire moderate, acest ienupăr poate fi o adiție minunată la peisajul tău.

Detalii

SKU
00000151
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
vesnic verde
Culoare frunze
albastru, gri, verde
Utilizare
gard viu, gradina, jardiniera, parc, rocarii
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
3 m
Gard viu
Gard viu
Forma
tarator
Culoare planta
Albastru
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review