Ienupăr Arnold (Juniperus communis Arnold) ghiveci 2L

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000922
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-40 cm.

Modul de livrare: ghiveci 2L.

Juniperus communis 'Arnold' este o varietate de ienupăr, cunoscută și sub numele de ienupăr comun 'Arnold'. Juniperus communis 'Arnold' este un arbust veșnic verde, cu o formă coloană compactă și o creștere lentă. Atinge înălțimi de aproximativ 1-2 metri și are o lățime de aproximativ 0,5-1 metri. Frunzele sale sunt aciculare, în formă de ace, de culoare verde întunecat, dispuse în perechi sau în buchețele.

Caracteristici: Această varietate de ienupăr are o rezistență mare și este adaptată la diverse condiții de sol și climă. Este o plantă perenă, cu o durată lungă de viață. Are o creștere lentă, ceea ce o face potrivită pentru grădini mai mici sau pentru a fi plantată în containere. Este, de asemenea, rezistentă la secetă și la temperaturi scăzute.

Sezon de interes: Ienupărul 'Arnold' este atractiv pe tot parcursul anului, datorită frunzelor sale verzi întunecate și persistente. În plus, fructele sale mici, de culoare neagră-albastră, apar în timpul sezonului cald și pot persista pe plantă mult timp.

Parfum: Juniperus communis 'Arnold' are un parfum distinctiv de ienupăr. Este un parfum proaspăt, aromatic și reconfortant.

Utilizare: Această varietate de ienupăr poate fi utilizată în peisagistică ca plantă ornamentală sau ca gard viu. Datorită formei sale compacte, este ideală pentru a fi plantată în grupe sau în rânduri, pentru a forma garduri verzi. De asemenea, poate fi folosită în grădini de rocă sau ca accent în diverse aranjamente peisagistice.

Plante care o pot însoți: Ienupărul 'Arnold' se potrivește bine cu alte plante perene sau arbuști de talie mică sau medie. Poate fi însoțită de plante precum lavandă (Lavandula spp.), santolina (Santolina spp.), rozmarin (Rosmarinus officinalis) sau artemisia (Artemisia spp.). Aceste plante completează aspectul ienupărului și creează un peisaj diversificat și atrăgător.

Detalii

SKU
10000922
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
decorative, gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
albastru, gri
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
0.6 m
Inaltime maturitate
3 m
Forma
conic
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review