Iedera (Hedera helix Yellow Ripple)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001817
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Dimensiune livrare: 20-40 cm.

  Mod livrare: ghiveci.

  Hedera helix Yellow Ripple, cunoscută și sub denumirea de iederă Yellow Ripple, este o plantă cățărătoare, originară din Europa și Asia. 

  Hedera helix Yellow Ripple are frunze mari, ovale și de culoare verde-gălbui, cu margini ondulate și dungi închise, care îi oferă un aspect atrăgător. Această plantă poate atinge lungimi de până la 5 metri și se agață cu ajutorul tijelor aeriene de orice suprafață disponibilă.

  Caracteristici: Hedera helix Yellow Ripple este o plantă cățărătoare și viguroasă, care se dezvoltă bine în soluri umede și bine drenate. Aceasta preferă zonele umbrite sau parțial umbrite, dar poate tolera și lumina directă a soarelui în zonele cu climă mai rece. Hedera helix Yellow Ripple este o plantă care poate fi invazivă și care necesită tăiere regulată pentru a o menține sub control.

  Sezon de interes: Hedera helix Yellow Ripple nu înflorește în mod obișnuit, dar frunzele sale decorative de culoare verde-gălbui rămân frumoase și verzi pe tot parcursul anului.

  Utilizare: Hedera helix Yellow Ripple este utilizată în principal ca plantă decorativă pentru a îmbrăca zidurile și gardurile, pentru a acoperi pergolele și pentru a decora balcoanele și ferestrele. Această plantă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a proteja și a izola clădirile, deoarece frunzele sale oferă o izolație naturală împotriva zgomotului și a temperaturilor extreme.

  Plante care o pot însoți: Hedera helix Yellow Ripple poate fi însoțită de alte plante cățărătoare, cum ar fi glicina sau iasomia. De asemenea, aceasta poate fi plantată în jurul bazelor arborilor sau a altor plante pentru a oferi un efect de stratificare și a adăuga textură peisajului.

  Detalii

  SKU
  00001817
  Categorii
  Greutate
  0.3 kg
  Caracteristica
  vesnic verde
  Culoare frunze
  galben, verde
  Utilizare
  gard viu, gradina
  Sezon interes
  iarna, primavara, toamna, vara
  Pozitie
  semiumbra
  Latime maturitate
  2 m
  Inaltime maturitate
  6 m
  Forma
  catarator

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review