Iedera (Hedera helix) ghiveci 2 l

22,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000924
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 30-60 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Iedera (Hedera helix) este o plantă cataratoare populară, cunoscută pentru frunzele sale lucioase și adaptabilitatea în diferite medii. Iedera este o plantă perenă cataratoare, cu tulpini lungi și flexibile care se prind de suporturi prin rădăcinile aeriene. Frunzele sunt întunecate, lucioase și cu o formă caracteristică în formă de palmier sau asemănătoare cu inima, în funcție de varietate. Planta produce flori mici, verzui sau galben-verzui, în general în timpul toamnei, dar acestea pot fi neobservabile sau rareori apărute.

Sezon de Interes: Iedera este decorativă pe tot parcursul anului, dar de obicei este mai atractivă în sezonul cald.

Îngrijire: Iedera tolerează o gamă largă de condiții de creștere, de la umbră la soare parțial. Solul trebuie să fie bine drenat. Planta necesită udare regulată în primul an de la plantare, dar este destul de rezistentă la secetă după stabilire. Îngrășământul poate fi aplicat primăvara pentru a stimula creșterea. Iedera poate fi tăiată pentru a controla dimensiunea și a împiedica creșterea necontrolată.

Utilizare: Este frecvent utilizată pentru a acoperi gardurile, zidurile, pergolele sau pentru a crea efecte vizuale interesante în grădină. Poate fi folosită în jardiniere, ghivece suspendate sau în decorul interior.

Plante care o pot însoți: Iedera se combină frumos cu plante cataratoare de soare sau semi-umbra, cum ar fi trandafirii cataratori, glicina sau plante cu flori mari, cum ar fi hortensia. Plante cu frunze decorative, cum ar fi Heuchera sau Ferns, pot oferi un contrast interesant.

Detalii

SKU
10000924
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
3 m
Inaltime maturitate
9 m
Gard viu
Gard viu
Forma
catarator
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review