Iasomie batuta (Philadelphus Minnesota Snowflake)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000217
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 15-30 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Philadelphus Minnesota Snowflake, cunoscută și sub numele de iasomie batută, este o varietate de arbust de dimensiuni medii care poate ajunge la o înălțime de aproximativ 1,5-2,5 metri, cu o extindere comparabilă.

Descriere și Caracteristici: Una dintre caracteristicile remarcabile ale lui Philadelphus Minnesota Snowflake sunt florile sale albe și parfumate, asemănătoare cu petalele de iasomie, ceea ce îi conferă numele comun de "iasomie batută". Florile sunt mari și bogate, cu numeroase petale, dând arbustului un aspect spectaculos în timpul înfloririi. Aceste flori au un miros dulce și îmbietor. Frunzele sunt de obicei verzi, lucioase și ovale, tipice pentru speciile de iasomie.

Sezon de Interes: Acesta este momentul când Philadelphus Minnesota Snowflake înflorește în mod spectaculos, de obicei în luna mai sau iunie. În acest sezon, florile albe și parfumate creează un peisaj uimitor și emană un miros dulce.

Utilizare: Philadelphus Minnesota Snowflake este adesea utilizată în grădinăritul ornamental pentru a adăuga frumusețe și parfum în grădini și peisaje. Este potrivită pentru a fi cultivată ca arbust solitar sau pentru a forma garduri vii și garduri.

Îngrijire: Acest arbust se dezvoltă cel mai bine în locuri însorite sau semiumbroase. Cu cât primește mai multă lumină solară, cu atât va avea o înflorire mai bogată. Philadelphus Minnesota Snowflake preferă un sol bine drenat și fertil. Solurile bogate în materie organică sunt benefice pentru dezvoltarea sănătoasă a plantei. Arbustul poate fi tăiat pentru a îndepărta crengile uscate sau pentru a menține forma dorită. Tăierea de întinerire poate fi efectuată ocazional pentru a stimula o înflorire mai abundentă.

Philadelphus Minnesota Snowflake este o alegere minunată pentru grădinarii care doresc să aducă un parfum dulce și frumusețe în grădinile lor de primăvară. Cu îngrijire adecvată, acest arbust va rămâne o sursă de bucurie și admirație în timpul înfloririi sale spectaculoase.

Detalii

SKU
00000217
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, gard viu, melifere
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2.5 m
Inaltime maturitate
3 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review