NOU

Iarba rosie (Imperata cylindrica Red Baron)

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001805
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Inaltime de livrare: 15-30 cm.

  Modul de livrare: ghiveci.

  Imperata cylindrica Red Baron este o iarbă, cu frunze lungi, înguste și roșiatice, originară din Asia, care poate ajunge la o înălțime de 50-70 cm. Acesta produce flori mici, de culoare maro-roșcat, dar acestea sunt în general considerate a fi mai puțin importante decât frunzele sale decorative.

  Caracteristici: Această plantă este adaptabilă la o varietate de soluri, dar preferă solul umed și bine drenat. Este o plantă rezistentă la secetă și la căldură, dar poate fi afectată de temperaturi extreme și de friguri puternice. Este o plantă invazivă, așadar trebuie supravegheată și îndepărtată dacă se extinde prea mult în grădină.

  Sezon de interes: Imperata cylindrica Red Baron este o plantă interesantă pentru aspectul său decorativ pe tot parcursul anului. Frunzele sale de culoare roșie aprinsă sunt mai intense în perioada de vară și de toamnă.

  Utilizare: Imperata cylindrica Red Baron este utilizată în principal ca plantă ornamentală pentru a decora grădinile și parcurile urbane. Acesta poate fi plantat în grupuri, ca bordură sau în ghivece suspendate pentru a crea un efect spectaculos. Este de asemenea potrivit pentru decorarea grădinilor japoneze și pentru a crea un efect de contrast cu plantele de culoare verde. Acesta poate fi, de asemenea, folosit ca plantă de sol pentru a preveni eroziunea solului și pentru a stabiliza terenurile.

  Plante care o pot însoți: Imperata cylindrica Red Baron se potrivește bine cu plantele de culoare verde, care pot crea un contrast puternic. De exemplu, poate fi însoțită de plante perene, cum ar fi Hosta, Heuchera sau Brunnera, sau de arbuști ornamentali, cum ar fi Sambucus Black Lace sau Berberis thunbergii. De asemenea, se potrivește bine cu alte plante de grădină, cum ar fi Salvia sau Coreopsis.

  Ingrijire: Această iarbă preferă soluri bine drenate și expunere la soare sau parțială la umbră. Este rezistentă și ușor de întreținut. Tăierea în primăvară poate ajuta la menținerea unei forme compacte. Necesită puțină îngrijire după ce este stabilită.

  Avertisment: Această plantă este cunoscută pentru a deveni invazivă, așa că este recomandat să se monitorizeze și să se controleze dacă este necesar.

  Iarba roșie adaugă o notă vibrantă și dramatică în peisajul grădinii, oferind un contrast spectaculos cu alte plante și flori.

  Detalii

  SKU
  00001805
  Categorii
  Greutate
  0.3 kg
  Caracteristica
  decorative, ierburi
  Culoare frunze
  verde
  Utilizare
  borduri, ghivece, gradina, jardiniera, parc
  Sezon interes
  toamna, vara
  Pozitie
  semiumbra, soare
  Latime maturitate
  30 cm
  Inaltime maturitate
  60 cm
  Forma
  erecta
  Culoare flori
  rosu

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review