Iarba elefantului Red Chief (Miscanthus sin. Red chief)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001730
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Livrare la ghiveci

  Descriere: Miscanthus sinensis 'Red Chief' este o plantă perenă de talie medie, cu frunze înguste și lungi, de culoare verde deschis, care devin portocalii-roșiatice în toamnă. Inflorescențele sunt asemănătoare cu penele și au o culoare roșie-brună.

  Caracteristici: Miscanthus sinensis 'Red Chief' are o înălțime de aproximativ 1,5 - 2 metri și o lățime de aproximativ 1 metru. Este o plantă foarte rezistentă la secetă și la solurile degradate. Este o plantă viguroasă, care necesită puțină întreținere și crește în mod natural într-o formă colțuroasă.

  Sezon de interes: Miscanthus sinensis 'Red Chief' este o plantă de interes pentru toate cele patru sezoane. În primăvară, planta își face apariția cu frunze verzi și începe să crească în înălțime. În vara târzie și toamnă, plantele au frunze de culoare portocalie-roșiatice și inflorescențe cu penișoare roșu-brune. În iarnă, planta rămâne în formă colțuroasă și oferă un interes vizual cu frunzele sale uscate.

  Utilizare: Este o plantă populară pentru a fi plantată în grupuri, datorită aspectului său impresionant și al culorilor sale. Este de asemenea o alegere populară pentru a fi utilizată în amenajările peisagistice și în grădinile urbane.

  Plante care o pot însoți: Miscanthus sinensis 'Red Chief' poate fi însoțit de alte plante perene de înălțime medie, cum ar fi Hosta, Salvia sau Helenium. De asemenea, poate fi combinată cu plante cu frunze roșii sau purpurii, cum ar fi Heuchera sau Physocarpus.

  Detalii

  SKU
  00001730
  Categorii
  Greutate
  0.3 kg
  Caracteristica
  decorative, ierburi
  Culoare frunze
  verde
  Utilizare
  borduri, ghivece, gradina, jardiniera, parc
  Sezon interes
  toamna, vara
  Pozitie
  semiumbra, soare
  Latime maturitate
  1 m
  Inaltime maturitate
  1.5 m
  Forma
  erecta
  Culoare flori
  red

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review