Iarba elefantului Graziella (Miscanthus sin. 'Graziella')

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001397
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci P9.

"Graziella" este o varietate de iarba elefantului (Miscanthus sinensis) și este cunoscută pentru frunzele sale lungi și frumoase. Iarba elefantului "Graziella" are frunze înguste și arcuite, cu margini fine. Ele sunt de obicei verzi, dar devin roșu-brun în timpul toamnei, oferind un spectacol de culori interesant. Această plantă produce tulpini subțiri, înalte, care cresc vertical și se ramifică în partea de sus. Iarba elefantului dezvoltă inflorescențe atractive în timpul verii. Această varietate de iarba elefantului poate ajunge la înălțimi de aproximativ 150-200 de centimetri, făcând-o potrivită pentru a servi ca un punct de accent în grădină.

Sezon de Interes: "Graziella" oferă cea mai bună prezență în grădină în timpul verii, când dezvoltă frunzele și inflorescențele, și în toamnă, când frunzele devin roșii.

Utilizare: Iarba elefantului "Graziella" poate fi folosită pentru a crea efecte vizuale interesante în grădină. Este ideală pentru a defini marginea unui gard, pentru a adăuga textură și mișcare în grădini de tip cottage sau pe marginea unui iaz. Poate fi plantată în combinație cu plante perene cu flori sau arbuști pentru a oferi contrast în grădină.

Ingrijire: Această varietate de iarba elefantului preferă locurile însorite sau semiumbrite. Iarba elefantului "Graziella" este destul de rezistentă la secetă după ce se stabilește, dar are nevoie de udare regulată în primul an de plantare. Se dezvoltă bine în soluri bine drenate, dar este destul de adaptabilă la diferite tipuri de sol. La sfârșitul iernii sau în primăvară, este recomandată tăierea la nivelul solului a tulpinilor uscate din anul precedent pentru a face loc pentru creșterea tulpinilor noi.

Iarba elefantului "Graziella" (Miscanthus sinensis 'Graziella') este o plantă ornamentala frumoasă, cu frunze lungi și elegante, care oferă un contrast interesant în grădină. Ea este relativ ușor de întreținut și poate fi folosită pentru a aduce textură și mișcare în designul peisagistic.

Detalii

SKU
00001397
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, ierburi
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
50 cm
Inaltime maturitate
1 m
Forma
tufa
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review