Iarbă decorativă (Carex testacea Prairie Fire) ghiveci 2 l

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000917
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Iarba decorativă Carex testacea 'Prairie Fire' formează tufe dese și compacte, cu frunze arcuite, înguste și lungi, de aproximativ 30-40 cm înălțime. Frunzele au o culoare cuprinsă între verde-galben și portocaliu aprins, cu accente de roșu în timpul sezonului rece. Acest joc de culori adaugă un aspect atrăgător și interesant în orice grădină.

Caracteristici: Carex testacea 'Prairie Fire' este o plantă rezistentă, adaptabilă la diverse condiții de sol și expunere la soare sau umbră parțială. Tufele de iarbă pot fi compacte și dense, adăugând textură și structură în grădină. De asemenea, poate rezista bine la secetă odată ce este stabilită.

Sezon de interes: Frunzele ierbii decorative Carex testacea 'Prairie Fire' sunt atractive pe tot parcursul anului, cu culorile lor vii mai pronunțate în sezonul rece. În plus, pot oferi o notă de culoare și interes în grădini în timpul iernii, când multe alte plante sunt în repaus.

Utilizare: Această iarbă decorativă este potrivită pentru a fi plantată în borduri, granițe, ghivece sau în zone de rocarii. De asemenea, se poate folosi pentru a crea efecte decorative interesante în combinație cu alte plante ornamentale, datorită frunzelor sale deosebite.

Plante care o pot însoți: Iarba decorativă Carex testacea 'Prairie Fire' se potrivește bine cu alte plante perene, cu flori sau frunze colorate, cum ar fi Heuchera, Brunnera, Hosta, sau cu alte tipuri de iarbă decorativă, pentru a crea combinații armonioase și spectaculoase.

Iarba decorativă Carex testacea 'Prairie Fire' este o opțiune excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă un plus de culoare și interes în grădină. Cu frunzele sale atrăgătoare și rezistența la condiții variate, această iarbă decorativă poate fi o alegere minunată pentru a înfrumuseța și anima orice peisaj.

Detalii

SKU
10000917
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
decorative, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
30 cm
Inaltime maturitate
70 cm
Forma
tufa
Culoare flori
maro

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review