Iarba decorativa (Carex albula Amazon Mist) ghiveci 2 l

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000887
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm.

Livrare la ghiveci 2L.

Iarba decorativă "Carex albula Amazon Mist" este o plantă ornamentală cu frunze elegante și texturate, potrivită pentru grădini, borduri sau containere. "Carex albula Amazon Mist" este o specie de iarbă decorativă cu frunze subțiri și albe, marginite cu verde. Are un aspect compact și formează mici tufe de iarbă.

Caracteristici: Frunzele acestei specii sunt atractive datorită culorii lor contrastante. Combinația de alb și verde oferă un aspect interesant și modern. Plantă este de obicei de dimensiuni reduse, ajungând la înălțimi de aproximativ 20-30 cm.

Sezon de interes: "Carex albula Amazon Mist" este o plantă care poate fi admirată pe tot parcursul anului, cu un accent deosebit în sezonul cald.

Utilizare: Această iarbă decorativă este excelentă pentru a crea contrast și textură în grădină sau pe terasa dvs. Poate fi folosită ca plantă solitară sau în combinație cu alte plante perene și flori de vară.

Îngrijire: Iarba decorativă "Carex albula Amazon Mist" este ușor de îngrijit. Preferă solul bine drenat și umed, dar nu excesiv de umed. Se dezvoltă bine atât în zone cu soare parțial cât și în zone umbroase.

Asocieri: Această iarbă poate fi plantată în combinație cu alte plante perene cu frunze asemănătoare sau flori colorate pentru a crea un contrast și mai mare în grădina dvs.

Iarba decorativă "Carex albula Amazon Mist" este o opțiune excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă un plus de textură și eleganță în grădina lor. Frunzele sale distincte vor adăuga un element interesant în peisajul dvs.

Detalii

SKU
10000887
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
flori, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
20 cm
Inaltime maturitate
20 cm
Forma
vertical
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review