Iarba de soaldina (Sedum spurium Purpur Winter)

9,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001590
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Sedum spurium 'Purple Winter' este o varietate de iarba de soaldina (sedum) care se evidențiază prin frunzele sale colorate și rezistența sa la ierni blânde. Sedum spurium 'Purple Winter' are un obicei de creștere târâtor, formând tufe densete de frunze mici și suculente, care pot varia în nuanțe de verde și mov. În timpul sezonului de înflorire, apar flori mici, stelate, roz sau roșii, pe tulpini scurte.

Caracteristici: Atracția principală a lui 'Purple Winter' este culoarea frunzelor sale. Variațiile de verde și mov oferă un aspect interesant și dinamic în grădină. Florile apar în tufele compacte și pot oferi un contrast plăcut cu frunzele.

Sezon de interes: Sedum spurium 'Purple Winter' înflorește în general în timpul verii, în perioada iunie-august, când apar flori mici și colorate în vârfurile tulpinilor.

Utilizare: Această varietate de iarba de soaldina este adesea folosită pentru acoperirea solului, borduri, în ghivece sau în grădinile roccioase. Datorită caracterului său târâtor, poate fi folosită pentru a umple spațiile dintre pietre sau sub arbuști.

Îngrijire: Sedum spurium 'Purple Winter' este o plantă suculentă care preferă solurile bine drenate și locurile cu soare. Este rezistentă la secetă și nu necesită o udare excesivă. Fiind o plantă suculentă, aceasta este adesea capabilă să facă față perioadelor scurte de secetă.

Asocieri: Poate fi plantată alături de alte plante suculente sau plante perene care preferă condiții similare.

Sedum spurium 'Purple Winter' poate aduce o notă de culoare și vitalitate în grădina ta, fiind o alegere potrivită pentru zonele cu soare sau semiumbră. Datorită aspectului său atrăgător și cerințelor reduse de îngrijire, poate fi o opțiune excelentă pentru grădini de diverse dimensiuni.

Detalii

SKU
00001590
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
30 cm
Inaltime maturitate
20 cm
Forma
tarator
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review