Iarba de soaldina (Sedum forsterianum Oracle)

9,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001584
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Iarba de șoaldină (Sedum forsterianum Oracle) este o specie de plante suculente cunoscută pentru frunzele sale mici și atractiv colorate, care formează covoare dens și decorative. Iarba de șoaldină Sedum forsterianum Oracle are frunze mici, cărnoase și de obicei de culoare verde închis sau chiar purpurii. În anumite perioade ale anului, aceste frunze pot capăta nuanțe de bronz sau roșu, ceea ce adaugă un interes vizual suplimentar. Planta formează covoare compacte și poate produce flori mici, stelate, de culoare galbenă sau galben-portocalie în timpul verii.

Caracteristici: Această varietate de Sedum este apreciată pentru frunzele sale colorate și pentru abilitatea sa de a forma covoare de acoperire a solului. Frunzele cărnoase ale plantei au capacitatea de a stoca apă, făcând-o rezistentă la condiții de secetă.

Sezon de interes: Iarba de șoaldină Sedum forsterianum Oracle înflorește în timpul verii, producând flori mici și colorate care adaugă un plus de culoare grădinii. Cu toate acestea, interesul acestei plante rezidă și în aspectul său decorativ dat de frunzele colorate, care pot varia în funcție de condițiile de creștere și de anotimp.

Utilizare: Este adesea utilizată ca plantă de acoperire a solului în grădini, pe marginea rocilor sau în zonele stâncoase. De asemenea, poate fi plantată în ghivece și containere pentru a adăuga culoare și textură. Datorită creșterii sale joase și a capacității de a se răspândi, poate fi folosită pentru a umple spații goale în grădină.

Îngrijire: Iarba de șoaldină este o plantă rezistentă și ușor de întreținut. Preferă expunerea la soare plin sau semiumbră și un sol bine drenat. Fiind o plantă suculentă, este important să nu o udăm excesiv. Frunzele cărnoase stochează apă, ceea ce o ajută să facă față condițiilor mai secetoase.

Iarba de șoaldină Sedum forsterianum Oracle poate adăuga un aspect decorativ și un plus de culoare în grădina dvs. cu efort minim de întreținere.

Detalii

SKU
00001584
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
iarna, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
35 cm
Inaltime maturitate
15 cm
Forma
tarator
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review