Iarbă de șoaldina galbenă (Sedum acre Yellow) ghiveci 2l

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001583
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci 2L.

Iarbă de șoaldină, cunoscută și sub denumirea științifică Sedum acre 'Yellow', este o plantă perenă suculentă, cunoscută pentru frunzele sale mici și galbene. Iarba de șoaldină 'Yellow' este o plantă perenă târâtoare, cu tulpini subțiri și frunze mici și suculente de culoare galbenă intensă. Frunzele sunt groase, lucioase și dispuse într-un mod dens de-a lungul tulpinilor. Planta poate forma covoare dense și se poate extinde prin rizomi.

Caracteristici: Sedum acre 'Yellow' este cunoscută pentru capacitatea sa de a supraviețui în condiții dificile, inclusiv în soluri sărace și uscate. Frunzele sale suculente conțin cantități mari de apă, ceea ce îi conferă rezistență la perioadele de secetă. În plus, planta prezintă o rezistență bună la dăunători și boli.

Sezon de interes: Iarba de șoaldină 'Yellow' este atractivă pe tot parcursul anului. În primăvară, planta dezvoltă flori mici, de culoare galbenă, care adaugă un plus de culoare pe covorul său de frunze galbene. Frunzele sale păstrează culoarea galbenă pe tot parcursul sezonului cald și adaugă un aspect luminos și vibrant în grădini și peisaje.

Utilizare: Datorită formei sale târâtoare și abilității de a forma covoare dense, iarba de șoaldină 'Yellow' este adesea utilizată ca acoperire vegetală în grădini și peisaje. Este potrivită pentru a completa spațiile libere în grădini rococoase, borduri, taluze sau în zonele cu sol sărac și uscat. De asemenea, poate fi cultivată în ghivece și containere, adăugând un element decorativ pe terase sau balcoane.

Plante care o pot însoți: Iarba de șoaldină 'Yellow' poate fi însoțită de o varietate de plante care completează aspectul său și adaugă diversitate în grădină. Plantele cu flori mici și colorate, cum ar fi veronicile sau crizantemele, pot crea un contrast frumos cu frunzele galbene ale iarbei de șoaldină. De asemenea, plantele cu frunze de culori contrastante, cum ar fi Sedum rupestre 'Angelina' sau Sedum spurium 'Dragon's Blood', pot crea o combinație atrăgătoare.

Iarba de șoaldină 'Yellow' (Sedum acre 'Yellow') este o plantă perenă suculentă cu frunze mici și galbene, potrivită pentru acoperirea vegetală în grădini și peisaje. Este rezistentă și ușor de întreținut, având capacitatea de a supraviețui în condiții dificile. Cu forma sa târâtoare și culoarea vibrantă a frunzelor, adaugă un plus de interes și frumusețe în orice grădină.

Detalii

SKU
00001583
Categorii
Greutate
1 kg
Caracteristica
decorative, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
iarna, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
30 cm
Inaltime maturitate
20 cm
Forma
tarator
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review