Iarba albastra (Festuca glauca Festina) ghiveci 2L

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000742
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 15-25 cm.

Modul de livrare: ghiveci 2L.

Festuca glauca 'Festina', cunoscută și sub numele de Iarbă Albastră, este o plantă ornamentală perenă apreciată pentru frunzele sale subțiri și albastre. Iarba Albastră Festina este o plantă perenă cu frunze subțiri, ascuțite, și culori variabile de albastru, de la albastru-argintiu la albastru-intens. Această varietate, 'Festina', este cunoscută pentru culorile intense ale frunzelor sale.

Caracteristici: Principalul său punct de atracție sunt frunzele sale albastre sau albastru-verzui. Iarba Albastră Festina are un aspect compact și formație de tufă, ajungând la o înălțime de aproximativ 20-30 de centimetri.

Sezon de interes: Este o plantă care păstrează culoarea frunzelor sale atrăgătoare pe tot parcursul anului, iar în lunile de vară poate produce flori mici de culoare verzuie. Cu toate acestea, frunzele sunt caracteristica principală de interes.

Utilizare: Iarba Albastră Festina este adesea folosită ca plantă ornamentală în grădini și peisagistică. Este potrivită pentru a crea borduri, a acoperi solurile goale sau a fi plantată în ghivece și containere. De asemenea, poate fi folosită în designul peisager pentru a adăuga un contrast frumos cu alte plante.

Îngrijire: Această plantă este destul de rezistentă și ușor de întreținut. Preferă locuri însorite sau semiumbrite și soluri bine drenate. Iarba Albastră Festina este toleranta la secetă odată ce este stabilită, dar are nevoie de apă în primul an de la plantare. Tăierea frunzelor uscate sau moarte poate păstra aspectul curat și sănătos al plantei.

Iarba Albastră Festina este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să adauge o notă de culoare și textură în grădina lor. Frunzele albastre vibrante o fac să iasă în evidență și să aducă un plus de interes vizual în orice peisaj.

Detalii

SKU
00000742
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
decorative, ierburi
Culoare frunze
albastru
Utilizare
borduri, gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
40 cm
Inaltime maturitate
40 cm
Forma
tufa

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review