Hortensie (Hydrangea serrata Preziosa)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000902
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20 cm.

Livrare la ghiveci.

Hortensia (Hydrangea serrata Preziosa) este o plantă ornamentală cunoscută pentru inflorescențele sale spectaculoase de tip glob, formate din numeroase flori mici, grupate strâns împreună. Preziosa este o varietate a speciei Hydrangea serrata. Această hortensie se remarcă prin florile sale bogate în funcție de pH-ul solului. Culoarea florilor este influențată de nivelul de aciditate al solului. Frunzele sale sunt ovale, cu margini zimțate și au o culoare verde închis.

Sezon de Interes: Hortensia Hydrangea serrata Preziosa este apreciată în special pentru inflorescențele sale spectaculoase, care apar în timpul verii și persistă în toamnă. Este un arbust care aduce culoare și interes în grădină pe tot parcursul sezonului cald.

Parfum: De obicei, hortensiile nu au un parfum distinct sau au un parfum foarte ușor, aproape imperceptibil.

Utilizare: Este cultivată în principal ca o plantă ornamentală, ideală pentru grădini, alei, sau în apropierea teraselor și verandelor. Poate fi folosită ca element de centru în aranjamentele florale sau buchetele de flori proaspete sau uscate. Hortensia Preziosa face parte din familia Hydrangeaceae și poate fi un element esențial în designul peisajelor umede sau al grădinilor japoneze.

Plante care il pot acompania: Hortensia Preziosa poate fi însoțită de alte plante de tip arbust sau flori perene cu înfloriri de vară, cum ar fi trandafirii, bujorii. Pentru un contrast interesant de culoare și textură, puteți planta în apropiere plante cu frunze roșii sau mov, cum ar fi berberisul sau Heuchera.

Hortensia serrata Preziosa este o plantă de grădină frumoasă și versatilă, apreciată pentru inflorescențele sale atractive. Culoarea sa poate fi ajustată prin manipularea pH-ului solului, ceea ce oferă grădinarilor posibilitatea de a obține diverse efecte de culoare în grădina lor.

Detalii

SKU
10000902
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc, solitar
Sezon interes
primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare, umbra
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Forma
arbust
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review