Hortensia roz (Hydrangea macr Leuchteuer)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000989
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 15-25 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Hortensia roz (Hydrangea macrophylla 'Leuchtfeuer') este o varietate de hortensie cu flori mari și de culoare roșu.Arbust cu frunze verzi mari și flori globulare care pot varia în nuanțe de roșu, de la deschis la intens. Poate atinge înălțimi de 1,5-2 metri, în funcție de condițiile de creștere. Florile pot varia în funcție de aciditatea solului, de la roz deschis la nuanțe mai închise sau chiar albastru-violet în soluri acide.

Sezon de Interes: Hortensia roz oferă un interes pe tot parcursul sezonului de creștere, dar perioada de înflorire, care variază în funcție de climă, este adesea în lunile de vară.

Parfum: În general, hortensiile nu sunt cunoscute pentru parfumul lor distinct. Valoarea principală este adusă de frumusețea și abundanța florilor.

Utilizare: Este o alegere populară pentru grădini, alei, și peisaje deoarece adaugă o notă vibrantă de culoare. Este potrivită pentru compoziții în grădină sau pentru a crea borduri și garduri vii.

Plante care o pot însoți: Combinează bine cu plante cu flori și frunze de diferite culori. De exemplu, trandafiri, salvie, hosta, și iederă sunt alegeri frecvente.

Îngrijire: Hortensia preferă soluri umede, bine drenate și bogate în substanțe nutritive. Expunerea la soare parțial sau umbra ușoară este benefică, mai ales în zonele cu climă caldă. Tăierea florilor ofilite poate fi efectuată pentru a încuraja înflorirea continuă și pentru a menține forma estetică a plantei.

Este important să mențineți nivelul de umiditate adecvat și să furnizați nutrienții necesari pentru a vă asigura că hortensia se dezvoltă sănătos și oferă un spectacol de flori spectaculos.

Detalii

SKU
00000989
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Forma
rotund
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review