Heuchera vilosa Carnival Coffee bean

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001908
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 5-15 cm.

Livrare la ghiveci P9.

Heuchera villosa 'Carnival Coffee Bean' este o varietate interesantă de plante perene din genul Heuchera, cunoscută pentru frunzele sale atrăgătoare și culorile distincte.Carnival Coffee Bean' este o heuchera hibridă care face parte din specia Heuchera villosa. Frunzele sale au o formă rotunjită până la lobată și o culoare unică, combinând tonuri de cafea cu umbre de maro și roșu. Aceasta adaugă o notă de adâncime și culoare în grădină.

Caracteristici: Frunzele de 'Carnival Coffee Bean' sunt caracterizate de margini dentate și o textură ușor villoasă, ceea ce înseamnă că sunt pufoase și moi la atingere. În anumite condiții de lumină, frunzele pot avea accente de verde sau chiar bronz.

Sezon de interes: Heuchera villosa 'Carnival Coffee Bean' înflorește în vară, având flori mici și delicate, grupate în spike-uri, care apar deasupra frunzelor. Cu toate acestea, atracția principală a acestei varietăți este dată de frunzele decorative.

Utilizare: Această heuchera este adesea utilizată pentru a adăuga culoare și textură în grădini perene sau în recipiente pentru terasă și balcon. Frunzele sale adaugă un accent deosebit și interesant în designul peisajului.

Îngrijire: Heuchera villosa 'Carnival Coffee Bean' preferă locurile parțial umbrite sau cu lumină filtrată, dar poate tolera și soarele dimineața. Un sol bine drenat este important pentru a evita acumularea excesivă de umiditate. Dacă este cultivată în ghivece sau recipiente, asigurați-vă că aveți o compoziție de sol potrivită.

Asocieri: Această heuchera se potrivește bine cu alte plante perene și cu flori, în special cu cele care au culori complementare sau contrastante. Poate fi plantată alături de alte heuchere, plante cu flori mici sau în grădini cu tematică de culoare.

Heuchera villosa 'Carnival Coffee Bean' este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să adauge frunze decorative și culori interesante în grădina lor. Fiind o plantă perenă rezistentă, aceasta va continua să împodobească grădina de la un an la altul.

Detalii

SKU
00001908
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
maro
Utilizare
borduri, ghivece, gradina, jardiniera, parc, rocarii, solitar
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, umbra
Latime maturitate
30 cm
Inaltime maturitate
35 cm
Forma
tufa
Culoare flori
alb
Culoare planta
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review