Heuchera am. Palace Purple ghiveci 2L

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000794
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20 cm.

Livrare la Ghiveci 2L.

Heuchera americana 'Palace Purple' este o varietate populară de heuchera, cunoscută pentru frunzele sale colorate și atrăgătoare. Heuchera, numită și clopoțelul de stâncă, este o plantă perenă apreciată pentru frunzele sale decorative și florile delicate. Heuchera 'Palace Purple' are frunze mari, rotunjite, cu o culoare intensă de purpuriu sau burgund. Frunzele au o textură ușor ridată și o formă care amintește de inimă. În timpul sezonului cald, planta poate dezvolta flori mici în forme de clopoței, dispuse pe tije subțiri.

Caracteristici: Una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestei varietăți este culoarea profundă și bogată a frunzelor. Culoarea frunzelor 'Palace Purple' se menține în mod semnificativ în timpul întregului sezon de creștere.

Sezon de interes: Heuchera 'Palace Purple' este o plantă perenă care poate fi admirată pe tot parcursul sezonului, în special pentru frunzele sale decorative. Florile apar în general în primăvară sau vara, însă atractivitatea principală a plantei este dată de frunzele sale.

Utilizare: Heuchera 'Palace Purple' este adesea utilizată în grădini ornamentale, atât pentru margini de alee sau borduri, cât și pentru a adăuga culoare în grupe de plante. Frunzele sale bogate pot crea un contrast interesant cu alte plante din grădină.

Îngrijire: Heuchera 'Palace Purple' preferă solurile bine drenate și locurile semiumbrite sau însorite parțial. Este o plantă rezistentă și nu necesită întreținere intensivă. Tăierea tijelor de flori după înflorire poate ajuta la menținerea aspectului curat al plantei.

Asocieri: Această varietate de heuchera poate fi bine asortată cu alte plante cu frunze decorative, precum hosta, ferigi sau alte varietăți de heuchera.

Heuchera americana 'Palace Purple' este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge un strop de culoare și textură în grădină. Frunzele sale bogate și durabile o fac o alegere populară pentru decorarea spațiilor exterioare.

Detalii

SKU
10000794
Categorii
Greutate
2 kg
Caracteristica
decorative
Parfum
nu
Culoare frunze
rosu
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
50 cm
Inaltime maturitate
50 cm
Forma
tufa
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review