Hemerocallis 'strawberry candy'

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001373
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci

Hemerocallis 'Strawberry Candy' este o varietate de crin de o zi cunoscută pentru flori frumoase și culori atractive. Hemerocallis 'Strawberry Candy' are flori de dimensiuni medii, cu petale ondulate și texturate. Culoarea florilor variază de la un roz deschis la nuanțe de cărămiziu și portocaliu, cu un centru mai închis în tonuri de roșu-șampanie. Florile sunt abundente și au un aspect atrăgător.

Caracteristici: Această varietate de crin formează tufe viguroase, cu frunze arcuite și în formă de spadă. Planta este perenă și rezistentă, adaptându-se la diverse condiții de sol și climă. Hemerocallis 'Strawberry Candy' este o plantă ușor de întreținut și cu o durată de viață lungă.

Sezon de interes: Hemerocallis 'Strawberry Candy' înflorește în timpul verii, oferind o perioadă lungă de înflorire. Florile se deschid în fiecare zi. Cu toate acestea, planta formează numeroși lăstari și înflorește pe parcursul întregului sezon cald.

Parfum: Hemerocallis 'Strawberry Candy' nu are un parfum puternic, dar poate emana o aromă subtilă și dulce în aer.

Utilizare: Această varietate de crin poate fi utilizată în diverse scopuri în grădini și peisaje. Este potrivită pentru borduri, grădini perene, arii umede sau grădini de flori mixte. Hemerocallis 'Strawberry Candy' poate fi folosită și ca plantă de fundal în compoziții sau ca accent colorat în diverse zone ale grădinii.

Plante care o pot însoți: Hemerocallis 'Strawberry Candy' poate fi însoțită de alte varietăți de crin pentru a crea un mix de culori și forme. De asemenea, poate fi combinată cu plante perene precum Salvia (Salvia spp.), Echinacea (Echinacea spp.), Rudbeckia (Rudbeckia spp.) sau Nepeta (Nepeta spp.), pentru a crea aranjamente atrăgătoare și pline de culoare în grădina dumneavoastră.

Este o varietate de crin cu flori frumoase și culori atractive, potrivită pentru a aduce un farmec special în grădinile și peisajele dumneavoastră.

Detalii

SKU
00001373
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
acoperitor sol, borduri, ghivece
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
70 cm
Inaltime maturitate
70 cm
Forma
tufa, vertical
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review