Hemerocallis 'heavenly pink fang'

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001367
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Hemerocallis 'Heavenly Pink Fang' este o varietate de crin de o zi cu flori roz închis și margini ondulate. Hemerocallis 'Heavenly Pink Fang' are frunze lanceolate de un verde închis și flori mari, cu petale roz închis și margini ușor ondulate. Florile sale au o formă distinctivă și sunt susținute de tulpini înalte.

Caracteristici: Această varietate de crin de o zi este cunoscută pentru flori sale atrăgătoare și rezistente. Florile se deschid dimineața și se închid în timpul nopții, ceea ce le conferă un aspect unic. Hemerocallis 'Heavenly Pink Fang' este o plantă rezistentă la secetă și la temperaturi variate.

Sezon de interes: Hemerocallis 'Heavenly Pink Fang' înflorește în perioada de vară, de obicei în lunile iunie și iulie. Este în acest sezon că planta produce cele mai multe flori și își arată toată splendoarea.

Parfum: Hemerocallis 'Heavenly Pink Fang' are un parfum ușor și delicat, care poate fi perceput în timpul florii sale.

Utilizare: Această varietate de liliacă de o zi poate fi utilizată în diverse moduri în grădini. Poate fi plantată în borduri, mixuri perene sau grădini de flori. De asemenea, este potrivită pentru aranjamente florale proaspete sau uscate.

Plante care o pot însoți: Hemerocallis 'Heavenly Pink Fang' poate fi însoțită de alte plante perene cu flori complementare, cum ar fi Echinacea (Echinacea spp.), Rudbeckia (Rudbeckia spp.) sau Phlox (Phlox spp.). De asemenea, poate fi combinată cu plante cu frunze decorative, cum ar fi Heuchera (Heuchera spp.) sau Hosta (Hosta spp.).

Detalii

SKU
00001367
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
flori, vesnic verde
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
acoperitor sol, borduri, ghivece
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
60 cm
Inaltime maturitate
70 cm
Forma
tufa, vertical
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review