Helenium autumnale Helena Gold

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001550
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Helenium autumnale 'Helena Gold' se caracterizează prin flori aurii strălucitoare și este populară în grădinile de toamnă. Helenium 'Helena Gold' are flori de dimensiuni medii, în formă de margaretă, de culoare auriu strălucitor, cu un centru închis. Planta formează tufe bogate de frunze verzi, iar florile se ridică deasupra frunzelor în tije robuste.

Caracteristici: Florile sale aurii strălucitoare sunt caracteristice și atrăgătoare, fiind o alegere excelentă pentru a adăuga un strop de culoare în grădina de toamnă.

Sezon de interes: Helenium 'Helena Gold' înflorește în general în perioada de toamnă, de obicei din iulie până în septembrie, oferind un spectacol de culori calde când multe alte flori au trecut deja.

Utilizare: Această plantă este adesea plantată în grădini de toamnă, grădini de plante perene sau borduri mixte. Florile sale aurii se potrivesc bine cu alte culori calde și pământii din grădină.

Îngrijire: Helenium 'Helena Gold' preferă locurile însorite sau semiumbrite și solul bine drenat. Este o plantă perenă rezistentă și nu necesită prea multă atenție odată ce este stabilită în grădină. Înălțimea plantei poate varia, dar în general se află în jurul valorii de 60-90 cm.

Această varietate de Helenium adaugă căldură și strălucire grădinii dvs. de toamnă și atrage privirile cu florile sale aurii frumoase.

Detalii

SKU
00001550
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
60 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
vertical
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review