16%

Gutui japonez portocaliu (Chaenomeles sup. Orange tail)

10,00 RON 12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000918
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-40 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Gutuiul japonez portocaliu (Chaenomeles sup. Orange Trail) este un arbust ornamental din familia Rosaceae. Acesta este cunoscut pentru flori frumoase și fructe asemănătoare cu gutuile. Această varietate de gutui japonez produce flori mari, portocalii, care apar înainte de frunze primăvara. Florile sunt un accent frumos în peisaj, aducând o notă vibrantă în grădină. Frunzele sunt ovale și verzi, conferind un fundal frumos florilor sale colorate. După înflorire, gutuiul japonez produce fructe asemănătoare cu gutuile și foarte parfumate.

Sezon de Interes: Primăvaraeste perioada înfloririi, când arbustul se umple de flori portocalii. Vara fructele încep să se dezvolte după înflorire.

Parfum: Gutuiul japonez portocaliu nu este cunoscut pentru un parfum puternic.

Utilizare: Acest arbust este adesea folosit ca plantă ornamentală în grădini și peisaje datorită florilor sale atrăgătoare. Se potrivește bine cu alte arbuști și flori de primăvară, cum ar fi liliacul, forsizia și bujorii, pentru a crea combinații atractive.

Îngrijire: Gutuiul japonez portocaliu preferă locurile însorite sau semiumbrite, dar poate tolera și umbra parțială. Acest arbust necesită udare regulată, mai ales în primele sezoane după plantare. Asigurați-vă că solul este bine drenat. Se adaptează la diferite tipuri de soluri, dar preferă soluri fertile și bine drenate. Gutuiul japonez poate fi tăiat pentru a menține forma și a reduce dimensiunea. Tăierea regulată poate ajuta la stimularea înfloririi.

Gutuiul japonez portocaliu (Chaenomeles sup. Orange Trail) este un arbust ornamental cu flori portocalii și fructe asemănătoare cu gutuile. Cu înflorirea sa primăvăratică și fructe decorative, este o alegere frumoasă pentru amenajarea grădinilor și a peisajelor. Este rezistent și nu necesită îngrijire excesivă, ceea ce îl face potrivit pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Detalii

SKU
10000918
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, gradina japoneza
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review