NOU

Gutui japonez (Chaenomeles superba Crimson and Gold)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000073
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-40 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Gutuiul japonez (Chaenomeles superba Crimson and Gold) este o specie ornamentală apreciată pentru florile sale frumoase și pentru fructele asemănătoare cu gutuile. Este un arbust mic, deciduu, cu creștere lentă, care produce ramuri dense și cu spini. Frunzele sale sunt verzi și au o formă ovală. O caracteristică notabilă a acestei specii este înflorirea sa bogată în primăvară. Florile sunt mari, cu petale de un roșu intens și au o aură aurie în centrul lor. Înflorește înainte de apariția frunzelor. După înflorire, gutuiul japonez dezvoltă fructe asemănătoare cu gutuile, care pot varia în culoare de la galben până la auriu. Atinge în general înălțimi de 1-2 metri. Florile pot avea un miros subtil, iar fructele pot avea, uneori, un miros ușor parfumat.

Sezon de Interes: Gutuiul japonez este deosebit de interesant în primăvară, când se acoperă cu flori bogate și vibrante.

Utilizare: Este adesea utilizat pentru a forma garduri vii sau pentru a decora grădini și peisaje.

Plante care o pot însoți: Se pot asocia cu alte plante care înfloresc în primăvară sau cu alte arbuști ornamentali pentru a crea un peisaj diversificat.

Îngrijire: Gutuiul japonez preferă solul bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Expunerea la soare este benefică pentru dezvoltarea sănătoasă a plantei. Udarea regulată, mai ales în perioadele secetoase, este importantă pentru menținerea sănătății plantei.

Gutuiul japonez (Chaenomeles superba Crimson and Gold) adaugă o explozie de culoare și eleganță grădinii dvs., transformând peisajul într-un spectacol vizual de neuitat în timpul primăverii.

Detalii

SKU
00000073
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, gradina japoneza
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2.5 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
rosu
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review