Glicina altoita (Wisteria floribunda Royal purple)

100,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001920
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare:50-100 cm

Livrare la ghiveci

Wisteria floribunda Royal Purple este o plantă agățătoare cu flori violete, care apar în luna mai și iunie, sub formă de ciorchini lungi și bogat parfumate.

Caracteristici: Această plantă este originară din Japonia și poate ajunge la înălțimea de 6-10 metri și la lățimea de 4-8 metri. Are frunze compuse, verzi închis, care oferă o umbră densă și o frumoasă frunziș dens.

Forma: Este o plantă agățătoare, care se poate prinde de un gard, de un perete sau de un suport special, cu ramuri subțiri și flexibile, care se pot împleti cu ușurință.

Sezon de interest: Perioada de înflorire este în luna mai și iunie, iar frunzișul rămâne verde închis pe tot parcursul anului.

Parfum: Florile au un parfum bogat și dulce, care poate umple întreaga grădină.

Crestere: Glicina Royal Purple este o plantă rapidă de creștere, care are nevoie de un sol fertil și bine drenat și de o expunere la soare sau semiumbră.

Utilizare: Este o plantă ideală pentru a crea o zonă umbroasă și parfumată în grădină. Se poate agăța de garduri, pergole, balcoane sau de alte structuri, oferind o umbră densă și o frumusețe deosebită în timpul înfloririi.

Plante care o pot acompania: Glicina Royal Purple se potrivește de minune cu alte plante agățătoare, precum trandafirii, mana maiccii domnului, clematita sau alte soiuri de glicina. De asemenea, poate fi plantată în grădinile japoneze, în combinație cu bambus, mușchi și alte plante de talie mică.

Detalii

SKU
00001920
Categorii
Greutate
1.5 kg
Caracteristica
decorative, flori
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc, solitar
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2.5 m
Inaltime maturitate
4 m
Forma
catarator
Culoare flori
verde
Tip
Cu flori

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review