Glicina altoita (Wisteria floribunda Ludwik Lawin)

100,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001919
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 50-100 cm.

Livrare la ghiveci.

Wisteria floribunda 'Ludwig Lawin' cunoscută și sub numele de glicina, este o specie de plante cu flori din familia Fabaceae. Acest soi este cunoscut pentru frumoasele sale flori, care apar în primăvară sau la începutul verii, înainte de apariția frunzelor.

Caracteristici: Gllicina 'Ludwig Lawin' poate crește până la 10 metri înălțime și 8 metri în lățime, în funcție de condițiile de creștere. Are tulpini lemnoase, care se răspândesc și se prind de orice suport, formând arcade spectaculoase. Florile sale sunt grupate în grămezi de 20-30 și sunt în formă de trompetă, cu o lungime de aproximativ 2,5 cm. Au un parfum ușor dulceag și apar pe ramurile noi înainte de frunze.

Crestere: Glicina 'Ludwig Lawin' este o plantă viguroasă, care are nevoie de suport solid pentru a crește, precum un gard, un perete sau o pergolă. Este o plantă care poate fi crescută într-un climat cald sau temperat.

Utilizare: Această plantă este adesea cultivată ca o plantă ornamentală, datorită florilor sale spectaculoase și a formei sale arhitecturale. Se poate folosi pentru a acoperi un perete sau o structură, pentru a crea o arcade sau o zonă umbroasă de odihnă în grădină. Este potrivită și pentru amenajarea spațiilor publice sau pentru crearea de zone verzi în orașe.

Plante care o pot însoți: Glicina 'Ludwig Lawin' se potrivește de minune în combinație cu alte plante cățărătoare, cum ar fi Clematita, precum și cu plante arbustive cu flori, cum ar fi Rhododendron sau Azalea. De asemenea, poate fi plantată alături de plante perene, cum ar fi hosta sau feriga.

Detalii

SKU
00001919
Categorii
Greutate
1.5 kg
Caracteristica
decorative, flori
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc, solitar
Sezon interes
primavara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
4 m
Inaltime maturitate
6 m
Forma
catarator
Culoare flori
verde
Tip
Cu flori

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review