Ghiocei (Galanthus woronowii)

1,40 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001479
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 6/7

Galanthus woronowii sunt flori delicate și pline de farmec, recunoscute pentru aspectul lor distinctiv și florile lor în formă de clopot. Ghioceii sunt plante perene care produc flori mici, cu petale albe și în formă de clopot. O caracteristică distinctivă a ghioceilor Galanthus woronowii este frunza lor de culoare verde închis, cu o margine argintie sau albă. Florile sunt suspendate în tulpini subțiri și au un aspect delicat și elegant.

Caracteristici: Ghioceii sunt mai mici în înălțime, ajungând la aproximativ 15 cm. Florile sunt relativ mici, cu diametrul de aproximativ 2-3 cm, iar petalele sunt de obicei albe, cu vârfurile verzi. Tulpinile sunt subțiri, dar robuste, susținând florile într-un mod subtil.

Sezon de interes: Ghioceii înfloresc în mod obișnuit în timpul iernii și primăverii, de obicei în lunile februarie și martie. Aceste flori sunt printre primele care apar după iarnă și semnifică venirea primăverii, aducând o notă de prospețime și optimism.

Parfum: Ghioceii au un parfum delicat și subtil, cu accente proaspete și ușor dulci. Parfumul lor este adesea perceput în aer, mai ales în apropierea grupurilor de flori.

Utilizare: Ghioceii sunt adesea cultivate în grădini și parcuri ca flori ornamentale. Ele adaugă o notă de frumusețe și eleganță în peisajul exterior. De asemenea, pot fi folosiți în aranjamente florale și buchete mici, aducând un accent delicat și primăvăratic în interior.

Plante care îi pot însoți: Ghioceii se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi lalelele, narcisele, muscariile și brândușele. Aceste combinații vor crea un efect vizual armonios și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Forțarea înfloririi: Ghioceii pot fi forțați să înflorească în ghivece sau containere în interior. Pentru a realiza acest lucru, bulbii pot fi refrigerați timp de câteva săptămâni, urmați de plantarea lor într-un mediu potrivit, asigurându-se că au acces la lumină și temperaturi corespunzătoare.

Ghioceii Galanthus woronowii aduc o notă de delicatețe și frumusețe în peisajul de iarnă și primăvară. Aceste flori mici și gingașe sunt simboluri ale speranței și renașterii și sunt iubite de grădinari pentru aspectul lor subtil și farmecul lor deosebit.

Detalii

SKU
00001479
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Pozitie
semiumbra
Diametru bulb
6/7
Bulbi
Diverse
Inaltime
15 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review