Ghiocei de vara (Leucojum Aestivum)

1,80 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001243
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb:10/11

Leucojum aestivum sunt flori frumoase și delicate, recunoscute pentru aspectul lor distinctiv și pentru înflorirea lor în timpul sezonului estival. Ghioceii de vară sunt plante perene care produc flori în formă de clopot, cu petale albe și puncte verzi la vârfuri. Acestea seamănă cu ghioceii obișnuiți, dar sunt mai mari în dimensiune. Florile sunt suspendate în tulpini subțiri și au un aspect elegant și atrăgător.

Caracteristici: Ghioceii de vară au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-45 cm. Florile sunt relativ mari, cu diametrul de aproximativ 2-3 cm, iar petalele sunt albe, iar în partea superioară au puncte verzi caracteristice. Tulpinile sunt subțiri, dar rezistente, susținând florile într-un mod subtil.

Sezon de interes: Ghioceii de vară înfloresc în timpul sezonului estival, de obicei în lunile iunie și iulie. Acestea sunt flori rare în această perioadă a anului și adaugă un farmec aparte în grădini și spații exterioare în timpul verii.

Parfum: Ghioceii de vară au un parfum subtil și dulce, cu accente florale delicate. Parfumul lor este adesea perceput în aer, mai ales în apropierea grupurilor de flori, adăugând o notă plăcută în grădină.

Utilizare: Ghioceii de vară sunt adesea cultivate în grădini și parcuri ca flori ornamentale. Ele adaugă o notă de frumusețe și eleganță în peisajul exterior, fiind potrivite pentru a umple spațiile goale și a completa aranjamentele florale de vară.

Plante care le pot însoți: Ghioceii de vară se potrivesc bine cu alte flori de vară, cum ar fi crinii, hortensiile, delphinium-urile și salvii. Aceste combinații vor crea un efect vizual armonios și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Ghioceii de vară sunt flori delicate și atrăgătoare, care înfloreșc în timpul sezonului estival, aducând o notă de prospețime și frumusețe în grădini și spații exterioare. Cu petalele lor albe și punctele verzi distincte, aceste flori sunt o alegere excelentă pentru a adăuga un farmec aparte în peisajul de vară.

Detalii

SKU
00001243
Categorii
Greutate
0.01 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/11
Bulbi
Diverse
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review