Geum c tosai orange

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001911
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 5-10 cm.

Modalitate de livrare: ghiveci 9 cm.

Geum c tosai orange este o plantă perenă cunoscută pentru flori sale mari și vesele de culoare portocaliu-tangerină. Geum este o plantă cu frunze verzi și flori bogate, în formă de cupă. Florile sunt mari, cu petale de un portocaliu intens, care aduc aminte de culoarea tangerinelor. Aceste flori sunt susținute de tulpini subțiri și înalte, formând o inflorescență spectaculoasă.

Caracteristici: Această varietate de geum se remarcă prin culoarea vibrantă și caldă a florilor sale. Este o plantă deosebit de atractivă pentru albine și alte insecte polenizatoare. Înflorește în perioada de mijloc a primăverii până la începutul verii.

Sezon de interes: Perioada de înflorire a lui Geum c tosai orange este în perioada de mijloc a primăverii până în primele săptămâni ale verii, aducând o explozie de culoare în grădină.

Utilizare: Această plantă perenă este potrivită pentru a fi plantată în grădini de flori, borduri, mixuri de plante perene și chiar în ghivece sau jardiniere. Florile sale strălucitoare atrag privirile și pot adăuga un punct focal interesant în peisaj.

Îngrijire: Geum preferă o expunere la soare parțial sau semiumbră și un sol bine drenat. În general, este o plantă ușor de întreținut, necesitând udări regulate și o îngrijire adecvată pentru a încuraja înflorirea sănătoasă.

Geum c tosai orange este o alegere minunată pentru grădinarii care doresc să aducă o notă vibrantă de portocaliu în grădină. Aceasta poate fi integrată în designul grădinii pentru a adăuga culoare și vitalitate, atrăgând în același timp albine și alte insecte benefice pentru polenizare.

Detalii

SKU
00001911
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece, gradina, jardiniera, parc, rocarii
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
30 cm
Inaltime maturitate
25 cm
Forma
tufa
Culoare flori
portocaliu
Culoare planta
verde
Tip
Cu flori

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review